Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Irma er blandt Danmarks bedste arbejdspladser

Foto: detailfolk.dkThursday den 15 November 2012 kl. 10:13 af: Mette Winkler

McDonalds løb med titlen som Danmarks bedste arbejdsplads i 2012 - men kun få pladser længere nede på listen ligger Irma på grund af sjove tiltag.

På Great Place to Work's liste over de bedste af Danmarks store arbejdspladser ligger Irma nummer seks. Det er blandt andet en række gimmicks i forbindelse med kædens fødselsdag for både kunder og medarbejdere, der har sikret den flotte plads.

Da Irma 23. august fyldte 126 år blev Irma-hjertet med teksten 'Smil gi'r smil' vækket til live. Hjertet blev oprindeligt brugt tilbage i 1972. Der var også Irmapiger i gaderne, og butikkerne udvidede åbningstiderne til 8-21.

LÆS OGSÅ: Danmarks ældste dagligvarekæde fylder 126 år

Det er medarbejdernes fortjeneste

At Irma for 12. år i træk er at finde blandt Danmarks bedste arbejdspladser skyldes ifølge Irma: 

- vores medarbejderes høje humør og engagement som er med til at skabe glæden ved og lysten til at gå på arbejde, skriver dagligvarekæden i en kommentar til placeringen.

Service er vigtigt i krisetid

Midt i et krisebetonet marked er det vigtigt for kæden med glade medarbejder, der yder kunderne en god service.

- Vi tror på, at fokus på at være en god kollega og den gode kundeservice er vigtigt i et marked, hvor afskaffelse af lukkelov og stor konkurrence er en udfordring i det daglige.

Irma var 5'er i 2011

Irma går op i at levere gode resultater, både økonomisk men også i målestokken at være en god arbejdsplads. På årets liste er Irma gået fra at være nummer 5 i 2011 til nummer 6 blandt de største arbejdspladser over 500 medarbejdere.

 - Men vi har forbedret vores eget resultat siden sidste undersøgelse, så vi er stolte over det vi har skabt, skriver Irma i en kommentar.

På detailfolk.dk har vi også tidligere beskrevet, hvordan Irmas medarbejdere på skift har fået lov til at lave den ugentlige tilbudsavis.

LÆS OGSÅ: Medarbejdere på slap line i Irmas tilbudsavis

I 2002 blev Irma kåret som Årets dagligvarekæde, i 2005 og 2006 som Europas bedste arbejdsplads inden for detailhandel, i 2006 som Europas mest troværdige arbejdsplads, i 2006 og 2008 som Danmarks bedste store arbejdsplads (mere end 1000 ansatte) og endelig i 2008 blev Irma tildelt MMM-prisen, som er den fineste pris for detailhandlere i Danmark.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD