Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Irma går ind på det kinesiske marked

Foto: CoopWednesday den 13 September 2017 kl. 11:09 af: Kristian Holgersen

Der kan være millioner at hente for Coop, som netop har indgået en aftale om at sælge Irma-varer på det kinesiske marked.

Mens flere af kæderne i Coop tilsyneladende klarer sig dårligere end forventet og kæmper med millionunderskud, så har koncernen måske fundet en ny vej til at skabe balance i regnskabet.

Fra næste måned kan knap en milliard kinesiske forbrugere nemlig købe en stribe produkter fra Irma, afslører Coop i pressemeddelelse onsdag formiddag.

Indtrædelsen på det kinesiske marked er kommet i stand gennem et samarbejde med e-handelsplatformen Kaola.com, som er ejet af rigmanden William Dings selskab Netease. Han er Kinas femte rigeste mand.

- Vi ønsker at bringe sunde økologiske og garanteret allergi-frie varer til Kina og ser stor fordel i Irmas solide supply chain, siger William Ding, grundlægger og CEO af Kaola/NetEase, i pressemeddelelsen.

Ifølge Berlingske Business forventer koncernchefen i Coop, Jens Visholm, at samarbejdet vil betyde en omsætning på et trecifret millionbeløb inden for de første 18 måneder.

Satser på økologi

Fra begyndelsen vil Irma sælge sin egen kaffe, chokolade, marmelade, personlig pleje og Friends børnetøj. Men sortimentet vil gradvist blive udbygget - ikke mindst med økologiske og miljømærkede dagligvarer.

- Kinas voksende middelklasse efterspørger i stærkt stigende omfang dagligvarer i høj kvalitet. Irma har en enestående lang historie inden for økologiske, kvalitetssikrede og gennemkontrollerede varer. Derfor er det faktisk naturligt at stille disse varer til rådighed for de kinesiske forbrugere, siger Jens Visholm.

Markedsføringen sker gennem Neteases omfattende net af medier, som når ud til hovedparten af den kinesiske befolkning. Udover Irmas egen butik, vil man også sælge til andre virksomheder.

LÆS OGSÅ: Så mange penge taber Coop på tre af sine kæderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD