Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Irma dropper de gamle poser: Her er de nye

Foto: detailfolk.dkMonday den 25 June 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Efterspørgsel fra kunderne får Irma til at skifte de gamle plastikposer ud med miljørigtige modeller. Men prisen går en tand op.

I mange år var der ikke mange, der skænkede supermarkedernes bærerposer af platstik en ærlig tanke. Men det har ændret sig i takt med kundernes stigende interesse for miljø og klima.

Flere af landets supermarkeder har da også forsøgt at markere sig på bæredygtighed ved at stille skarpt på emballage og plastikposer. Seneste eksempel er Irma.

Her bliver alle plastikposer nu skiftet ud med en klimavenlig og genanvendelig type, som dog er 25 øre dyrere end forgængeren. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

- Irma vil gå forrest, når det gælder mere bæredygtigt forbrug. Vores kunder har efterspurgt mere klimavenlige poser. Derfor er vi glade for, at vi som de første kan tilbyde denne type bærepose, siger Irma-direktør Søren Steffensen.

De nye poser er plantebaserede modsat normale poser, der var baseret på olie - altså fossile ressourcer. Når posen er brugt op, kan den genanvendes som blød plast og blive til nye poser.

- Selvom det er den hidtil mest klimavenlige bærepose i dansk detailhandel og er bæredygtigt, er det en stadig en god idé at man genbruger sin pose så mange gange som muligt, siger Signe Frese, CSR- direktør i Coop.

LÆS OGSÅ: Pant på plastikposer: Her håber Netto på forbedringFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD