Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Irma åbner i Illum: Vi kan ikke være noget særligt for alle

Foto: CoopOnsdag den 29 august 2018 kl. 10:14 af: Kristian Holgersen

 

Torsdag gør Irma comeback i kælderen under Illum. Placeringen passer godt til dagligvarekædens nye identitet, mener direktør.

Efter et mellemspil på to år med et italiensk madmarked, så kommer Irma nu tilbage på sin vante plads i kælderen under Illum.

I morgen torsdag slår butikken nemlig dørene op for de første kunder i det københavnske stormagasin, skriver Coop i en pressemeddelelse.

Placeringen i Illum Underground, som kælderetagen hedder, er ikke tilfældig. Den passer til Irmas forsøg på at skabe en mere urban identitet, hvor forbrugere med mere konventionelle vaner ikke bliver tilgodeset.

- Irma skal være noget særligt, og vi tror ikke på, at vi kan være noget særligt for alle. Derfor har vi valgt at koncentrere os om de kunder, der går op i økologi, dyrevelfærd, plantebaserede fødevarer og madglæde i det hele taget, siger Søren Steffensen, direktør i irma.

- Det er kunder, der primært findes i Storkøbenhavn, i Nordsjælland og i andre storbyer. Og derfor koncentrerer vi kræfterne her. Irma skal være det foretrukne madhus for idealisterne og madelskerne, fortsætter han.

Irma-butikken i Illum kommer til at have rigeligt med delikatesser som kødudskæringer, ost og charcuteri. Sortimentet af kaffe bliver også stort.

LÆS OGSÅ: Irma lancerer nyt koncept for storsælgende varegruppeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD