Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Opsagte Irma-medarbejdere får opmærksomhed fra Ikea

Foto: detailfolk.dkMonday den 6 March 2023 kl. 06:00 af: Redaktionen

De mange medarbejdere, som mister deres job i Irma, har fået en af detailhandlens helt store navne til at ligge en føler ud.

På de sociale medier indleder Ikea Danmark en lille charmeoffensiv over for medarbejderne i dagligvarekæden Irma, som er ved at lukke ned.

- Kære Irma-medarbejdere. Vi ved, at det måske er en svær tid lige nu. Hvis I skulle have lyst til at blive en del af et andet dejligt team, så skal I være hjertelig velkomne hos os, lyder det fra Ikea i et opslag på Facebook.

Ikea skal bruge en del nye medarbejdere til det kommende varehus på Dybbølsbro i København. Omkring 300 har boligkæden brug for.

- Irma-medarbejderne har erfaring fra branchen og kendskab til københavnernes præferencer, og de besidder derfor lige de kompetencer, som vi er på udkig efter, siger John Kristian Sørensen, varehuschef i Ikea København.

- Vi håber, at flere vil overveje vores opfordring om at blive en del af Ikea-familien ved at ansøge en af de mange ledige stillinger og gribe muligheden for at være med til at åbne et helt nyt, topmoderne varehus i hjertet af København, siger John Kristian Sørensen.

LÆS OGSÅ: Ikea i Danmark misser salgsvækst - men bundlinjen levererFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD