Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Intersport i Danmark med nyt tocifret millionunderskud

Foto: detailfolk.dkOm Intersport Danmark A/S:

Intersport Danmark A/S er kædecenter for aktionærernes Intersport-butikker og øvrige sportsbutikker i Danmark, Grønland og på Færøerne.

I datterselskabet Intersport Retail ApS består aktiviteten i at drive fem Intersport-butikker samt Sport Direct i Nordjylland.

Fredag den 17 juni 2016 kl. 06:10 af: Søren Duran Duus

Den store sportskæde giver stadig underskud, viser nyt årsregnskab - egenkapitalen er snart væk, og tidligere underskud vokser.

De økonomiske udfordringer fortsætter for Intersport Danmark A/S, som netop har offentliggjort regnskab for 2015.

Således viser årsregnskabet et negativt resultat på 10,2 millioner kroner.

Til sammenligning endte den store sportskæde med et underskud på 10,4 millioner kroner i 2014, mens underskuddet for den danske del af Intersport-koncernen i 2013 var på 8,1 millioner kroner.

Det nye tocifrede millionunderskud betyder, at Intersport Danmark A/S’ egenkapital pr. 31. december 2015 var barberet ned til 3,9 millioner kroner fra 15,2 millioner kroner året før.

- Koncernens underskud er ikke tilfredsstillende og er væsentlig påvirket af udviklingen i Intersport Retail ApS. Der forventes et væsentlig forbedret resultat for 2016 bl.a. på baggrund af gennemførte tilpasninger af struktur og forretningsmodel i Intersport Danmark A/S samt datterselskabet Intersport Retail ApS, fremgår det af ledelsesberetningen, hvori det også forklares, at Intersport 'i årets løb har konstateret fundamentale fejl vedrørende tidligere år'.

LÆS OGSÅ: Sådan vil Intersport have flere kunder

Tidligere underskud vokser

Det drejer sig om 3,9 millioner kroner som følge af blandt andet fejl i indregning af indgåede kontrakter på 2,2 millioner kroner. Desuden er der opdaget fejl i indregning af af- og nedskrivninger på 1,1 millioner kroner og fejl i indregning af egne aktier i moderselskabet på 0,7 millioner kroner.

Derfor er der nu foretaget korrektion af sammenligningstal for 2013 og 2014, oplyser Intersport Danmark A/S.

Mens Intersport i sin årsrapport 2014 skrev, at underskuddet var på henholdsvis 7,1 og og 7,4 millioner kroner i 2014 og 2013, er underskuddene i den nye årsrapport nu opjusteret til henholdsvis 10,4 og 8,1 millioner kroner, ligesom egenkapitalen for 2014 er korrigeret nedad.

20 millioner fra moderselskab

- Efter regnskabsårets afslutning har moderselskabet ydet et skattefrit tilskud på 20 millioner kroner til datterselskabet. Moderselskabets tilgodehavender i form af ansvarlig lånekapital og mellemregning til datterselskabet er i denne forbindelse nedbragt tilsvarende.

- Der er herudover ikke indtruffet forhold efter balancedagen, som har væsentlig indflydelse på bedømmelsen af årsrapporten, skriver ledelsen i Intersport Danmark A/S med administrerende direktør Louise Bechmann i spidsen.

LÆS OGSÅ: Intersport i nyt millionunderskudFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD