Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ikea udvider i Danmark

Foto: detailfolk.dkThursday den 10 January 2013 kl. 08:30 af: Simone Hansen

Den nye direktør for Ikea har end ikke sat sig i chefstolen, før han kan annoncere, at danskerne godt kan glæde sig til et helt nyt varehus.

Imens man i de fleste møbelbutikker i Danmark må kigge langt efter kunderne i dag, ser det noget anderledes ud for møbelgiganten Ikea. Undersøgelser viser, at der aldrig har været så mange kunder i de danske Ikea-varehuse som nu.

LÆS OGSÅ: 10 mio besøgende giver Ikea rekordår

Derfor vil koncernen nu udvide. Det skriver Business.dk. Det bliver til et nyt varehus kommer til at lægge i Storkøbenhavn, det meddeler den 51-årige Dennis Balslev, der igår blev udnævnt til ny direktør for den danske afdeling i Ikea. Desuden forventer han også at udvide størrelsen på flere andre varehuse. 

- Min opgave bliver at give Ikea en endnu stærkere position i Danmark. I de fleste af vores varehuse er der stadig mulighed for at udvikle husene i en retning, der giver et øget salg. Det potentiale skal vi fortsætte med at udnytte, siger Dennis Balslev til Business.dk

Ambitiøst mål kræver nye varehuse

Og noget kunne tyde på, at danskerne hungrer efter Ikea-varer. I 2011 vurderede man, at Ikea's markedsandel i Danmark lå på 34 procent, og i regnskabsåret 2011/2012 havde Ikea Danmark 10 millioner besøgende. I 2009 åbnede møbelkoncernen et nyt varehus i Odense, og netop nu er man igang med udvidelsen af Ikea i Aarhus, der betyder, at århusianerne kan se frem til et 31.530 m2 stort varehus. 

Men der skal efter alt at dømme også flere varehuse til, hvis Ikea skal gennemføre den ambitiøse plan de fremlagde for cirka fire måneder siden. Her annoncerede koncernen, at de agter at fordoble deres omsætning frem til 2020, og for at nå det mål, forventer Ikea at åbne mellem 160-200 nye varehuse. 

LÆS OGSÅ: Møbelgigant vil fordoble omsætning

LÆS OGSÅ: Møbelgigant vækster vildt herhjemme

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD