Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Ikea skyder millioner ind i dansk virksomhed

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 23 september 2020 kl. 11:43 af: Kristian Holgersen

På ryggen af Ikea får dansk virksomhed endnu større muskler, som kan bruges på at erobre nye markedet, lyder det fra optimistisk topchef.

Den danske logistikvirksomhed Mover har landet en stor aftale med Ikea.

Fremover skal Mover være rygraden i Ikeas logistik hele vejen fra varelager til forbruger, og samtidig investerer den svenske boliggigant et tocifret millionbeløb i virksomheden.

- Vi har allerede set, at Movers løsning nærmest øjeblikkeligt øgede transparens og præcision i vores leveringer, og betød lavere omkostninger, siger Marcus Baumgartner. Han er Custimer Fulfilment Manager i Ingka Group, som står bag Ikea.

- Det er et vigtigt skridt fremad for IKEA Retail til forbedret last-mile-delivery til vores kunder, og det hjælper med at levere på vores kundeløfte samtidig med, at vi reducerer vores miljøbelastning, siger han.

Mover har tidligere været kendt som en deleøkonomisk fragtvirksomhed med inspiration fra den kendte tjeneste Uber. I dag foretages kørslerne primært af professionelle vognmænd og chauffører, som benytter Movers platform.

Movers løsning skal rulles ud i en lang række europæiske lande allerede i løbet af de næste 12 måneder, fremgår det af pressemeddelelsen.

Giver større muskler

At Ikea har valgt at købe sig ind i Mover gennem en investering på et tocifret millionbeløb, åbner op for helt nye muligheder, lyder det fra den administrerende direktør.

- Vi får nu en noget større muskel til at erobre markeder i andre lande, når vi kommer ud på ryggen af Ikea, siger Martin C. Hansen og fortsætter:

- Vi skal mande op, så vi kan ekspandere i korrekt tempo. Investeringen giver ro og ressourcer til at tiltrække de nødvendige spidskompetencer, der er nødvendige for at realisere så kraftig vækst, som nu ligger foran os.

Mover omsatte i 2019 for 94 millioner kroner og har 40 ansatte i København. Antallet af chauffører, der bruger Movers løsning i Danmark, er lige nu 1.100.

LÆS OGSÅ: Giganternes møde: Ikea præsenterer kollektion med dansk ikonFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD