Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ikea sender ny app ud til forbrugerne

Foto: detailfolk.dkWednesday den 8 July 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

En ny app skal give brugerne tip og motivation til en mere bæredygtig hverdag. Afsenderen er Ikea.

Boligginten Ikea sender en ny app på gaden, som skal gøre brugerne klogere på, hvordan de kan leve mere bæredygtigt og klimavenligt.

- Hver eneste dag træffer danskerne nogle valg, der har betydning for, hvilket aftryk de sætter på klimaet, siger Monica Keaney i en pressemeddelelse. Hun er Country Sustainability Manager i IKEA.

- Med Better Living app’en forsøger vi gennem nogle håndgribelige råd at gøre det nemmere for de mange mennesker at træffe mere bæredygtige valg. Vi vil gerne hjælpe den enkelte til at løfte opgaven med at nedbringe Danmarks klimaaftryk og vise, at det ikke kun er ved at skifte sin benzinbil ud med el, at man gør en forskel. Mindre kan også gør det, siger hun.

Samtidig kommer Better Living-appen til at indeholde et element af konkurrence. Brugerne kan dyste mod hinanden i bæredygtighed, og det skal holde dem lidt til ilden, lyder det fra Monica Keaney

- App’en designet sådan, at man ved at notere sine handlinger i løbet af dagen kan forsøge at mindske klimaaftrykket mere end sin nabo, kollega eller hvem det nu måtte være. Vi tror, det kan være med til at endnu flere vil være tage bæredygtige valg i hverdagen, og synes det er sjovt samtidigt, siger hun.

LÆS OGSÅ: Netto ruller app-samarbejde ud i alle butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD