Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tendens viser: Handel fra mobile enheder overgår laptops"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Ikea jubler: Nyt city-varehus er nu vedtaget

Foto: Dorte Mandrup ArkitekterFredag den 23 juni 2017 kl. 10:10 af: Dennis Clausager

Det meget omtalte Ikea city-varehus i København er nu godkendt, og køreplanen for spadestik og åbningsdato er på plads.

Torsdag den 22. juni blev en glædens dag for Ikea Danmark. Her besluttede Københavns Borgerrepræsentation, at vedtage lokalplanen for Kalvebod Brygge Vest II, der blandt andet omfatter et nyt 37.000 m2 stort Ikea varehus. Det skriver Ikea i en pressemeddelelse.

Ikea jubler

Godkendelse af varehuset der har været flere år undervejs, vækker naturligvis jubel hos Ikea, og især hos den administrerende direktør, Dennis Balslev, der har været primus motor på projektet.

- Det er utroligt dejligt med godkendelsen af den endelige lokalplan. Hele Ikea Danmark jubler over det her! Vi glæder os meget til at komme i gang med byggeriet og til at sætte en endelig dato for åbningen, siger Dennis Balslev i en kommentar til godkendelsen.

Åbning i 2020

Ikea er i fuld gang med et finde en totalentreprenør til projektet, og så snart det er på plads efter sommeren, kan der sættes en dato for første spadestik og åbningen af varehuset. Første spadestik bliver formentligt i første halvdel af 2018, mens åbningen nok bliver i løbet af første halvår 2020.

- Jeg møder tit københavnere, som er meget begejstret for, at Ikea kommer til byen, og jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har skullet svare på, hvornår vi åbner – uden at jeg har kunnet give dem et klart svar. De er næsten lige så utålmodige, som vi selv er! Men nu har vi meget snart en køreplan for projektet og kan sætte en åbningsdato, forklarer Dennis Balslev, og fortsætter:

- Siden vi startede projektet har vi involveret og lyttet til borgere og virksomheder i området. Det vil vi fortsætte med at gøre i byggeperioden, når varehuset åbner, og når det er i drift. Vi glæder os meget til at komme i gang, afslutter Ikea-direktøren.

LÆS OGSÅ: Hos Ikea handler talentudvikling mere om personlighed end eksamensbeviserFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD