Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Holch Povlsens modeplatform taber 47 millioner

Foto: Miinto.dkTuesday den 15 January 2019 kl. 11:26 - Kilde: Børsen

Pengene fosser ud af kassen hos dansk modeplatform, der har prominente profiler med i ejerkredsen.

Bundlinjen er blodrød hos den danske modeplatform Miinto, hvor Anders Holch Povlsen er hovedaktionær og Just Eat-stifter Jesper Buch en del af ejerkredsen.

I regnskabsåret 2017/18 lyder tabet på 47 millioner kroner, skriver Børsen.

Men det får ikke direktør og medstifter Konrad A. Kierklo til at ryste på hånden. Platformens investeringer og vækst er årsagen, mener han.

- Jeg kan ikke sige så meget, andet end at vi har finansieringen på plads, og der er opbakning fra investorerne, siger Konrad A. Kierklo Børsen.

Går man tilbage og ser på de foregående to regnskaber, så lyder bundlinjerne på minus 26 millioner for syv måneder i 2017 og 57 millioner for hele 2016.

Mere gang i butikken

Gennem det seneste regnskabsår formåede Miinto dog at øge omsætningen med 30 procent, så den lander på 500 millioner kroner, skriver FashionForum på baggrund af en pressemeddelelse.

- 2018 har igen været et vidnesbyrd på, at vores forretningsmodel virker og er skalérbar ved både at have profitabel vækst i de eksisterende markeder og indtage nye markeder, siger CFO Jørgen Flarup Gosvig ifølge FashionForum.

- Fokus det seneste år har været på dels at sikre et skalérbart marketing-setup, dels at udvikle vores digitale platform. Det vil sige, at udvikling af vores digitale kanaler, lokal marketing og bedre oplevelser i butikker og online driver væksten, siger han.

Miinto er en online platform, hvor over 1.800 modebutikker i syv lande har mulighed for at sælge deres varer. Virksomheden blev grundlagt i 2009 og har hovedkontor i København.

LÆS OGSÅ: Holch Povlsen taber milliarder på to netbutikker

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD