Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"TikTok baner vejen for nye marketing strategier - Lær trenden at kende"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Miinto lancerer kampagne med transkønnede

Torsdag den 21 september 2017 kl. 05:50 af: Lise Møller Schilder

Modeportalen Miinto bruger to transkønnede modeller i sin nye kampagne, som også består af dokumentarvideoer helt uden logo.

Miinto er klar med en ny kampagne, der skal nå ud til de mange brugere på de sociale medier. Kampagnen hedder Find Yourself, og den viser to unge transkønnede menneskers livshistorier. Det skriver modeportalen Miinto i en pressemeddelelse.

Kampagnen består blandt andet af almindelige modelfotos af modellerne. Men derudover følger der også youtube-dokumentarfilm, som viser modellernes vej til at finde sig selv. Det særlige ved videoerne er, at Miinto ikke nævnes på noget tidspunkt. Du kan se videoen ved at klikke her.

Større digital tilstedeværelse

I maj opgraderede Miinto marketingteamet med Marc Østerskov fra Telmore som CMO, netop fordi Miinto ønskede en større digital tilstedeværelse. 

- Hvis vi skal lykkes med vores mission: at gøre opmærksom på, og styrke de lokale fysiske modebutikker, så er det helt essentielt, at forbrugerne kender til os. Det er ikke længere nok, at vi er stærke i AdWords, hvor konkurrencen de sidste 18-24 måneder for alvor er taget til. Jeg er overbevist om, at ”Find Yourself” vil nå rigtig mange i vores målgruppe, siger Marc Østerskov i pressemeddelelsen.

Succes-reklamebureau står bag

Det nye kampagneunivers og den ambitiøse markedsføringsstrategi er skabt i samarbejde med reklamebureauet &CO, der også står bag succeser som Momondos ”The DNA Journey” og TV2’s ”All That We Share. 

Miinto giver små modebutikker og designere mulighed for at sælge deres lokale produkter online. Virksomheden blev grundlagt i 2009 af Konrad A. Kierklo. I dag findes Miinto i fem lande med endnu et marked på vej. Miinto har i alt 129 medarbejdere i fire lande med 70 ansatte i hovedkvarteret i København.

LÆS OGSÅ: Miinto opruster med stærke detailprofilerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD