Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Holch Povlsens danske modeplatform går voldsomt frem

Foto: Miinto.dkMonday den 24 August 2020 kl. 11:16 af: Kristian Holgersen

De første seks måneder af 2020 har været overraskende gode for dansk modeplatform, hvor toplinjen nu flirter med den magiske milliard.

Coronakrisen har indtil videre været god ved modeplatformen Miinto, hvor den navnkundige Bestseller-boss, Anders Holch Povlsen, er hovedaktionær.

Gennem årets første seks måneder er salget steget med 100 millioner kroner i forhold til samme periode i 2019. Den markante udvikling kommer som en “behagelig overraskelse” for den administrerende direktør.

- Vi ser et stigende salg på alle fronter. Men med en vækst i salget på 168 procent i andet kvartal er det butikkerne med luksusvarer på hylderne, der har præsteret den klart største stigning, siger Konrad Kierklo i en kommentar til de nye regnskabstal.

Sidste år kunne Miinto, der er en salgsplatform for mere end 1500 fysiske butikker fordelt på syv lande, bogføre en samlet omsætning på næsten 700 millioner kroner.

Forventningerne til hele 2020 bliver nu hævet til en salgsvækst på 40-50 procent, og det vil i bedste fald sende toplinjen forbi den gode side af milliarden.

Miinto skaber stadig størstedelen af sin omsætning på det danske marked, men i årets andet kvartal nåede de udenlandske markeder op på at udgøre 40 procent af salget. Holland og Sverige var topscorerne med henholdsvis 21 og 15 procent.

Modeplatformen opererer i Danmark, Sverige, Norge, Belgien, Holland, Schweiz og Polen.

LÆS OGSÅ: Landets næststørste modekoncern har fået gang i salgetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD