Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Holch Povlsen sætter 100 millioner af til særligt formål

Foto: PRWednesday den 2 March 2022 kl. 06:00

I første omgang støtter selskabet Heartland, som Anders Holch Povlsen ejer, den humanitære indsats i Ukraine med 30 mio. kroner.

Flere hjørner af detailhandlen sender humanitær hjælp afsted til Ukraine, som i disse dage er under angreb fra russisk side.

Det gælder også Anders Holch Povlsen. Gennem investeringsselskabet Heartland sætter han nu 100 millioner kroner af til formålet, fremgår det af en pressemeddelelse.

Heartland donerer i første omgang 10 millioner kroner til Røde Kors, UNICEF og UNHCR samt FN’s Flygtningeorganisation - i alt 30 millioner.

Hvordan det resterende beløb skal bruges er endnu ikke offentliggjort.

- Det er på alle måder forfærdeligt og ubærligt, hvad Ukraines befolkning går igennem, siger Anders Holch Povlsen, ejer af Heartland.

- Og selvom vores bidrag blot er et ydmygt forsøg på at hjælpe og støtte, hvor vi kan, håber vi, den samlede donation – over tid – vil gøre en forskel. Det, der sker disse dage i Ukraine, og resultatet deraf, er så betydningsfuldt for hele verden, og vi har alle meget at kæmpe for. Vore solidaritet og vores sammenhold har aldrig været vigtigere, ligesom vores værdier forpligter os til at handle, siger han.

I det seneste årsregnskab havde Heartland A/S, som samler Holch Povlsen-familiens investeringer, en omsætning på 39,2 milliarder kroner. Overskuddet lød på syv milliarder før skat.

LÆS OGSÅ: Bestseller sætter en erfaren profil i spidsen for vigtig satsning

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD