Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Hjemmelavet datasystem bag Juice-kædes enorme vækst

Foto: detailfolk.dkTuesday den 16 January 2018 kl. 09:09 - Kilde: Børsen

2018 ender med at blive året, hvor Joe and The Juice når en milepæl i omsætning. Direktøren giver virksomhedens datasystem æren.

2018 kommer til at blive et godt år for Juice and The Juice. Driftsdirektøren, Sebastian Vestergaard, forventer, at kæden vil komme op på næsten 300 butikker, og at omsætningen vil runde 1 milliard kroner. Det skriver Børsen

I dag har Juice-kæden 230 butikker fordelt over 15 lande. Alt dette er sket på kun 16 år. Og det skyldes blandt andet et effektivt datasystem, der kan skabe overblik over potentialet for udvikling på de enkelte markeder i forhold til ledige adresser, efterspørgsel og andre parametre.

- Hver uge sidder vi og kigger på det, og så har vi dataen til at tage de rigtige beslutninger. Det er også derfor, vi kan ekspandere så hurtigt. Faktisk bliver strategien stærkere, i takt med at vi får mere data. Jo flere butikker, vi åbner, jo flere datapunkter får vi. Det bliver hele tiden genereret ind, og vi kan rette til løbende, siger Sebastian Vestergaard. 

Det er otte år siden, at datasystemet blev indført i Joe and The Juice. Sammen med et lån fra Vækstfonden og indskud fra kapitalfonden General Atlantic, som har købt sig ind i kæden, har det gjort Joe and The Juice i stand til at vokse med stor fart.

Joe and The Juice genererede ikke et overskud i 2016 og regner heller ikke med at gøre det i 2017.

LÆS OGSÅ: Joe & The Juice har sat turbo på væksten

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD