Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Hi-Fi Klubben samarbejder med kendt sangerinde

Foto: detailfolk.dkFriday den 15 August 2014 kl. 10:04 af: Freja Thorbech

Medlemmer af Hi-Fi klubbens kundeklub får nu eksklusivt mulighed for at komme til snigpremiere på en kendt sangerindes nye album.

I samarbejde med Tina Dickow giver Hi-Fi Klubben nu medlemmer af kædens kundeklub mulighed for som de allerførste at høre den danske sangerindes nye album.

Det sker som en del af konceptet Hi-Fi Scenen, som elektronikkæden lancerede for to år siden som en hyldest til lyden og oplevelsen med musikken, som den lyder derhjemme. Tidligere har blandt andre Anders Trentemöller præsenteret et album på Hi-Fi Scenen.

LÆS OGSÅ: Detailkæde samarbejder med musikere

Det nye Tina Dickow-album Whispers kommer på gaden mandag den 25. august, men allerede den 21. august kan 60 medlemmer af Hi-Fi Klubbens kundeklub lytte til en snigpremiere på det nye album i kædens butik på Åboulevarden i København

Præsenteret af kunstneren selv

Tina Dickow vil selv være til stede ved arrangementet, hvor hun bliver interviewet om albummets lyd og udtryk af radiovært på P6BEAT, Carsten Holm. Og det er netop ideen med Hi-Fi Scenen, at albums med spændende lyd bliver præsenteret i optimale rammer – af kunstneren selv.

- Jeg ser frem til at spille albummet for folk under så fine lydforhold. At spille albummet for entusiaster giver en sjov vinkel, hvor der bliver plads til nogle andre deltaljer. Det er selvfølgelig også en lille smule nervepirrende, for det er meget afslørende. Men det er et album, som jeg er afsindigt stolt af, så det bliver fedt at dele det, siger Tina Dickow i en udtalelse.

Hi-Fi klubben har valgt, at det kun er medlemmer af kædens kundeklub, der kan være med i en lodtrækningen om de 60 eksklusive billetter til arrangementet. Dermed forsøger kæden at belønne de loyale kunder, der udover denne mulighed også tilbydes blandt andet en særlig garantiordning og særlige medlemspriser for deres medlemskab.

LÆS OGSÅ: Nyt koncept skal styrke kundeklubfokus i butikkenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD