Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Her er danskernes mest uundværlige tilbuds-app

Fredag den 10 marts 2017 kl. 11:34 af: Kristian Holgersen

Rigtig mange danskere bruger apps på mobilen til at finde de bedste tilbud. Ny undersøgelse har fundet frem til den mest populære af slagsen.

Flere forbrugere takker nej til at modtage trykte tilbudsaviser. I stedet vælger mange at holde sig ajour med detailhandlens mange tilbud ved at downloade en tilbuds-app på mobilen.

Nu har en undersøgelse fra virksomheden Audience Project fundet frem til de mest populære af slagsen. På en top 100 over de mest uundværlige apps, kan man således finde de to tilbuds-apps eTilbudsavis og Minetilbud, mens en tredje spiller på markedet, Tilbudsugen, ikke er med på listen.

- Facebook er danskernes mest uundværlige app. Men når det kommer til shopping, viser vores undersøgelse, at eTilbudsavis har formået at lave en app som er den mest populære af sin slags, og som mange danskere ikke kan undvære i deres hverdag, siger Rune Werliin, Head of Marketing and Communications i AudienceProject.

Tilbudsavisen er ikke døende

Resultatet vækker begejstring hos eTilbudsavis.

- 21 % af danskerne takkede nej til fysiske tilbudsaviser i 2010, hvor vi lancerede app'en. I dag takker flere end 50 % af danskerne nej til fysiske tilbudsaviser. Nu ophører PostNord så med at omdele fysiske tilbudsaviser. Det kan dermed rejse spørgsmålet om, hvorvidt tilbudsavisen er døende, siger Christian Birch, medstifter af eTilbudsavis-app’en, i en pressemeddelelse fra virksomheden.

- Vi mener dog at være et klart eksempel på det modsatte, da vi fra 2010 til i dag er gået fra 0 til 1,8 millioner downloads. Vi oplever dermed, at danskerne ikke takker nej til tilbudsavisen i sig selv, men blot nej til den fysiske udgave, fortsætter han.

Om undersøgelsen

Audience Project har spurgt 2000 danskere om deres mest uundværlige apps til mobilen. I første kvartal af 2016 lå eTilbudsavis nummer 54 og Minetilbud nummer 62. I fjerde kvartal lå eTilbudsavis nummer 52 som den eneste tilbudsavis i top 100.

LÆS OGSÅ: Loppemarked på app udfordrer TrendsalesFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD