Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ægteparret Jacobsen forlader tv-program og direktørpost

Foto: detailfolk.dkWednesday den 17 October 2018 kl. 09:22 af: Kristian Holgersen

Efter voldsom kritik i medierne forlader Ilse Jacobsen populært tv-program. Hjemme i Hornbæk stopper hendes mand snart som CEO.

De seneste dages historier i medierne får Ilse Jacobsen til at trække sig fra panelet i DR-programmet Løvens Hule, hvor optagelserne til fjerde sæson snart går i gang.

Erhvervskvinden med base i Hornbæk, som nok mest er kendt for sine gummistøvler med snørebånd, vil i stedet fokusere på sine virksomheder, skriver hun i en opdatering på Facebook.

- Historierne i pressen de seneste dage har gjort stort indtryk på mig personligt, og jeg skal ærligt erkende, at jeg også er ked af det, skriver hun og fortsætter:

- Selvom vi allerede har taget hånd om de problemstillinger, der er beskrevet i pressen, har den megen fokus gjort det nødvendigt, at jeg bruger kræfterne på mine virksomheder.

Sagen udspringer fra en række kritiske artikler i Berlingske og handler i store træk om arbejdsmiljøet i Ilse Jacobsens virksomheder og en påstået hård ledelsesstil.

Mand forlader direktørpost

Samtidig meddeler Ilse Jacobsens mand, Jesper Bo Jacobsen, at han næste år stopper som administrerende direktør for Ilse Jacobsen Hornbæk.

I stedet er det meningen, at han skal være bestyrelsesformand i selskabet, skriver TV2 og Berlingske.

Den post sidder Morten Albæk lige nu på. Han har været ude med en kras kritik af ledelsen i IJH A/S, men det har ikke haft indflydelse på beslutningen, lyder det fra sagens parter. 

- Det har hele tiden været ambitionen, at Morten Albæk skulle iværksætte og stå for implementeringen af virksomhedens tre-årige strategi, der løber til og med 2019, skriver Jacob Mittun til Berlingske. Han er konsulent i investeringsselskabet Voluntas, hvor en ferieramt Morten Albæk er direktør.

- Derfor, så snart den nye ledelse er på plads og senest ved udgangen af 2019, er det planen, at Morten Albæk stopper som formand. Og så er det jo op til ejerkredsen at vurdere, hvem de mener, der er den bedst egnede til at varetage den post fremadrettet, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Formand vil have ny ledelse efter uro hos Ilse JacobsenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD