Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ægtepar ville skabe et slik-imperium: Nu er forretningen gået konkurs

Foto: ColourboxWednesday den 23 March 2022 kl. 10:53 af: Kristian Holgersen

For et års tid siden havde ægteparret bag en omtalt slikforretning planer om flere butikker. Men sådan skulle det ikke gå.

Slikforretningeb Slikræven, som blandt andet havde succes på det sociale medie Tiktok, er gået konkurs. Det viser oplysninger fra Statstidende.

Ægteparret Thomas og Betina Nielsen stod bag Slikræven, som havde en enkelt butik i byen Bellinge på Fyn og salg på nettet.

Men stifterne havde større planer. For et års tid siden var tilslutningen af kunder så stor, at ægteparret arbejdede på at åbne endnu flere butikker. Det skriver Fyens.dk.

- Vi går efter et Slikræven-imperium og kigger allerede på egnede lokaler i andre byer. Præcis hvor og hvornår vi åbner den næste butik, kan jeg ikke svare på, da vi stadig ligger i forhandlinger, sagde Thomas Nielsen til avisen.

Efter en svær start fik Slikræven for alvor hul igennem ved hjælp af videoer på det sociale medie Tiktok, hvor de blandt andet præsenterede og smagte på butikkens slik. De endte med at gå viralt blandt brugerne.

- Vi har kunder fra Brønderslev til Bornholm, har Betina Nielsen sagt til mediet Food Supply.

Men nu har hun og ægtemanden været nødsagettil at kaste håndklædet i ringen. På Slikrævens hjemmeside fremgår det, at sidste åbningsdag var den 10. marts.

Slikræven på Fyn har ikke noget at gøre med den virksomhed, som leverede bland selv-slik direkte direkte tilhoveddøren, og som var med i både Løvens Hule og et afsnit af tv-serien Klovn.

LÆS OGSÅ: Flere konkurser kan være på vej - og det behøver ikke være så skidtFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD