Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Detailsalget står nærmest stille

Foto: morguefile.comMonday den 28 October 2019 kl. 11:04 af: Kristian Holgersen

Selvom der egentlig skulle være grundlag for en forbrugsfest, så er det ikke noget, som detailhandlen mærker så meget til. 

De gode økonomiske tider har ikke sat gang i en forbrugsfest, viser den nyeste opgørelse over detailsalget fra Danmarks Statistik.

Med en lille stigning på 0,1 procent fra august til september er trenden i detailsalget uændret. Ingen områder skiller sig væsentlig ud - men den største fremgang, som er på 1,1 procent, er målt inden for kategorien Beklædning mv.

Detailsalget for perioden juli-september er desuden steget med beskedne 0,5 procent sammenlignet med perioden april - juni, viser opgørelsen, som er korrigeret for prisudvikling, normale sæsonudsving og effekten af handelsdage.

Butikker går glip af forbrug

At butikkerne ikke ser ud til at nyde godt af det økonomiske opsving kan skyldes, at danskerne sparer op og bruger penge i udenlandske butikker, skriver Ritzau ifølge BT.

At flere penge bliver hjemme på kistebunden kan dog også have en positiv effekt, mener privatøkonom Louise Aggerstrøm Hansen.

- Danskerne bruger i stor stil den økonomiske fremgang til at øge deres opsparing. Det giver på den ene side et mere beskedent opsving, men på den anden side sikrer det også, at opsvinget er mere holdbart, skriver hun i en analyse ifølge BT.

LÆS OGSÅ: Juli-tal for detailsalget: Den gode sommerstemning løjer afFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD