Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

God start for ny topchef: Ikea Group øger salget

Jesper Brodin, administrerende direktør for Ikea Group.
Tirsdag den 10 oktober 2017 kl. 10:55 af: Kristian Holgersen

Ekstra fokus på kundeoplevelsen har været med til at øge salget hos Ikea Group, som fik en ny topchef tidligere på året.

På efterårets første kalenderdag - 1. september - havde svenske Jesper Brodin første dag på jobbet som administrerende direktør for Ikea Group, der driver 355 varehuse i 29 lande.

Nu kan han præsentere sit første årsregnskab, og noget tyder på, at han får en rolig start uden anledning til dybe panderynker. Salget er nemlig på vej op, skriver Ikea Group i en pressemeddelelse.

Omsætningen for regnskabsåret 2017 lander på 34,1 milliarder kroner, hvilket er en stigning på 3,8 procent. I perioden havde varehusene 817 millioner besøgende.

- Vi vil bruge vores stabile økonomiske situation til at investere i at blive endnu bedre til at imødekomme vores kunders behov og ønsker, siger Jesper Brodin og fortsætter.

- Jeg tilbragte min første måned som administrerende direktør, på at besøge vores varehuse i flere lande for at lytte og lære af kolleger og kunder. Jeg er nu endnu mere overbevist om, at vi er på rette spor, når det kommer til at være fuldt tilgængelige for vores kunder.

En ekstra indsats for kundeoplevelsen

Ikea Group har i de seneste år arbejdet på at udvikle nye koncepter for butikkerne med det formål at forbedre kundeoplevelsen. Det har blandt andet ført til et opkøb af serviceplatformen TaskRabbit.

- I et hurtigt udviklende detailmarked stræber vi efter at gøre vores kunders liv lidt bedre. Vi ønsker, at dele vores store viden om, hvordan mennesker lever, og være en inspirerende kilde til, hvordan boligindretning kan forbedre livet derhjemme, siger Jesper Brodin.

- I år satser vi på stuen. Vi har derfor fornyet miljøerne i vores varehuse og præsenterer et bredere udvalg af produkter og smarte boligindretningsløsning med fokus på stuen, siger han.

LÆS OGSÅ: Topchefen for Ikea Danmark stopperFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD