Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Fødselsdag i Tiger: Som Black Friday i USA - bare værre

Foto: Tiger/PRFriday den 12 October 2018 kl. 09:22 af: Kristian Holgersen

Det skabte tumult - og endda slagsmål - da Flying Tiger fejrede sin fødselsdag ved at sætte priserne gevaldigt ned.

Ikke meget kan få danskerne op af sofaen som udsigten til et godt tilbud.

Lige præcis det havde Flying Tiger Copenhagen på menuen i onsdags, hvor den landsdækkende kæde fejrede sin 30 års fødselsdag ved at sætte prisen på alle varer ned til 10 kroner.

- Tusind tak for en helt fantastisk fødselsdagsfejring i går. Dagen overgik vores vildeste fantasier, skriver butikskæden i en opdatering på Facebook.

- Det var så fedt at mærke jeres entusiasme og glæde. Sjældent har vi oplevet så stor aktivitet i vores butikker over hele landet. Dagen i går er virkelig én, vi vil huske i mange år fremover, fortsætter Flying Tiger Copenhagen.

Vilde scener i Horsens

At fødselsdagen rigtig nok er én, der vil blive husket, kan de skrive under på i Horsens. Her kalder butikschefen dagen for den værste, hun har oplevet, skriver Horsens Folkeblad.

- Vi gik og glædede os i dagene op til og tænkte, at det bliver nok ligesom op til jul. Men det var fuldstændigt vanvittigt. Folk kom nærmest op at slås, og jeg vil sige, at det var samme tilstand som på Black Friday i USA. Bare værre, siger Jeanette Madsen til avisen.

- Vi måtte tre gange skride ind og dæmpe gemytterne. Vi råbte højt. Vi kunne ikke ringe til vagterne, for de ville ikke kunne komme ind, så vi måtte selv skride ind. Det var meget ubehageligt, fortsætter hun.

I Brabrand kom det endda til deciderede slagsmål, skriver avisen.

Reaktioner på Facebook

Reaktioner fra brugerne på Facebook giver også indtryk af en mildest talt hektisk dag. Men mange giver butikkernes personale pæne ord med på vejen.

- Lige en kæmpe ros til jer der stod ved kasserne i Kolding. Hold nu op, hvor I knoklede. Smilende, hjælpsomme og super søde. Selvom køen så endeløs ud, skriver en kvindelig bruger i en kommentar til Flying Tiger Copenhagens opslag.

LÆS OGSÅ: Tiger-butikkerne sælger alt til 1988-priserFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD