Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

FDIH: Politikere bør lette lovgivning for e-handel

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 13 august 2013 kl. 06:30 af: Freja Thorbech

Politikerne er nødt til at indse, hvor stor en værdi e-handel har for fortsat vækst i Danmark og lette vilkårene for branchen, mener brancheforening.

Det skal være lettere at få adgang til internettet.

Det mener Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH), der derfor opfordrer politikerne til at kigge nærmere på de mange lov og regler, der kommer fra EU.

- Politikerne skal se at få øjnene op for e-handel og forstå, hvor vigtig den er for økonomien. Mange små og mellemstore virksomheder driver e-handel, og love skal være enkle og forståelige. Der strømmer fortsat nye love og regler ud fra EU, som ikke er forståelige for de danske virksomheder. Vi mister de konkurrencemæssige fordele, som Danmark har opbygget gennem årene, hvis ikke politikerne har en forståelse for e-handlens påvirkning af landets økonomi, siger Annette Falberg, adm. direktør i FDIH.

E-handel bidrager til vækst

En ny rapport fra OECD (Organisation for Economic Co-operation and Development) viser, at e-handel bidrager til økonomisk vækst. Danmark nævnes i rapporten som en frontløber inden for mobil e-handel, da omkring 32 procent af danskerne har handlet via mobilenheder.

De små og mellemstore virksomheder oplever dog stadig en lang række udfordringer, når de skal starte op med e-handel, og det er her, FDIH gerne så de danske politikere træde til. Rapporten konkluderer nemlig, at der blandt andet ligger store udfordringer i lovgivning på tværs af landene, beskatning og e-betalinger.

LÆS OGSÅ: Et samlet e-handels Europa går mod ny EU-købelovFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD