Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

En rebranding skal styrke indtjeningen i Jensens Bøfhus

Foto: detailfolk.dkFredag den 17 juni 2022 kl. 11:22 af: Kristian Holgersen

Den hårdt prøvede spisekæde taber stadig millioner, viser de nye årsregnskaber. En rebranding skal hjælpe forretningen på vej.

Bøffer skal ikke have særlig længe på panden, før de er gennemstegt. Anderledes ser det ud med bundlinjer, hvor den røde farve kan være meget genstridig.

I Jensens Bøfhus kæmper de således stadig med at bryde den efterhånden lange stime af underskud. Det viser de seneste årsregnskaber, som netop er fremlagt.

Selskabet Jensen's Bøfhus A/S, som står for driften af kædens restauranter, tabte 12,5 millioner kroner i 2021, og det er nogenlunde på niveau på med året før.

For at styrke forretningen vil ledelsen arbejde på at højne gæsteoplevelsen og “rebrande Jensens Bøfhus som en elsket klassiker”

- Det er afgørende for at virksomheden kan styrke sin position i markedet og øge indtjeningen, skriver ledelsen i årsrapporten.

- Kendskabet til Jensens Bøfhus er meget højt, men for at kunne tiltrække nye gæster skal Jensens Bøfhus udvikles og plejes. Gæsterne skal i 2022 have en endnu bedre oplevelse når de besøger vores restauranter, og derfor er arbejdet med medarbejder- og lederudvikling prioriteret i 2022.

Jensens Bøfhus-kæen består af 21 restauranter i Danmark, fem i Sverige og en i Norge. Det samlede antal gæster i løbet af 2021 var cirka 1,6 mio.

Ingen hjælpepakker

I årsregnskabet for hele koncernen - Jensen's Food Group A/S - lyder underskuddet på 33 millioner kroner, mens omsætningen faktisk stiger en smule til 365 millioner.

2021 har været præget af nedlukningerne under coronakrisen, hvor Jensens Bøfhus samtidig har været afskåret fra at benytte sig af hjælpepakkerne.

- Det er således ledelsens vurdering, at der mangler et tocifret millionbeløb. Dette forfølges ad retslig vej, hvor det er muligt, skriver ledelsen i årsrapporten.

I det indeværende regnskabsår regner kocnernen med en omsætning på omkring 505 millioner kroner og en bundlinje på fem millioner.

LÆS OGSÅ: Svensk kæde tager hul på nyt kapitel i dansk ekspansion Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD