Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Rekordforudsigelse fra topchefen bliver til virkelighed i T. Hansen

Foto: detailfolk.dkTuesday den 8 June 2021 kl. 10:03 af: Kristian Holgersen

Topchef for T. Hansen så væksten komme: - Jeg sagde sidste år, da vi fremlagde regnskab, at 2020 ville blive et rekordår.

Som sagt så gjort. T. Hansen Gruppen lever op til topchefens forventninger i årsregnskabet for 2020, hvor der fart på både top- og bundlinje.

- Jeg sagde sidste år, da vi fremlagde regnskab, at 2020 ville blive et rekordår, siger Bent Jensen til Fredericia Avisen. Han er stifter og adm. direktør i T. Hansen.

- Vores forretningsmodel er blevet justeret, så alle tandhjul i motorrummet nu griber fat i hinanden, hvilket giver vækst og rentabilitet over hele linjen. Den positive rejse fortsætteri 2021, og derfor forventer jeg også, at 2021 vil være et rekordår, siger Bent Jensen til avisen.

Den samlede omsætning i T. Hansen Gruppen ender på lige under 1,5 milliarder kroner, mens årets resultat løber op i 130 millioner - en firedobling i forhold til sidste år.

Til Børsen forklarer Bent Jensen, at virksomhedens investeringer gennem de seneste år begynder at vise deres værd.

Den norske del af T. Hansen-kæden, som lige nu tæller 34 butikker, oplevede en vækst i salget på 80 procent i 2020. Satsningen på det professionelle B2B-marked trækker også gevaldigt op.

- Lige nu handler det om at få den norske kæde og B2B-forretningen udvidet. Jeg vil tro, at der er plads til 50, måske 60, butikker i Norge. Det er det niveau, Biltema ligger på, siger Bent Jensen ifølge Børsen.

I Danmark har T. Hansen 84 butikker.

LÆS OGSÅ: Svensk kæde vil fordoble antallet af varehuse i DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD