Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

En fælles netbutik skal hjælpe bagerne i coronakrisen

Thursday den 30 April 2020 kl. 11:37 af: Kristian Holgersen

Da coronakrisen ramte fik udviklerne af en fælles netbutik for landets bagere pludselig meget travlt.

På grund af den igangværende corona-pandemi og påbuddet om fysisk afstand mellem mennesker bliver der sat tryk på den digitale udvikling flere steder i erhvervslivet.

Det gælder også blandt landets bagere, hvor virksomheden CBP nu kan præsentere en fælles netbutik.

- Vi var i gang med at udvikle en webshop, siger Ruben Solsø i en pressemeddelelse. Han er salgsdirektør CBP, der blandt andet leverer råvarer til bagerier.

- Men coronakrisen fik os til at trykke speederen i bund, fordi pandemien især har fremrykket den almindelige forbrugers behov for også at kunne bestille og få leveret brød direkte fra bageren, siger han.

Går efter 100 bagere

Gennem det næste år håber Ruben Solsø på, at 100 lokale bagere fra hele landet bliver en del af den fælles netbutik, som både sælger til private og virksomheder.

- Bagerbutikken, som vi kender og holder af, vil også være der i fremtiden. Kunderne får stadig flere forskellige behov for brød, kager og snacking i løbet af dagen, og det kræver flere salgsmuligheder, siger han og fortsætter:

- Hvis man fx skal bruge flutes til aften og bestiller det på webshoppen, så kan man være sikker på, at bageren reserverer de ønskede flutes. Enten til levering ved døren eller ved ’klik og hent’. Vi forventer, at det kan løfte bageres samlede salg af friskbagt bagværk.

CBP er ejet af Orkla.

LÆS OGSÅ: Stor bagerkæde opkøber konkurrentFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD