Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

En af disse finalister bliver kåret som landets sødeste kassedame

Foto: detailfolk.dkTuesday den 11 April 2023 kl. 06:00 af: Redaktionen

Kåringen af Danmarks sødeste kassedame m/k nærmer sig. - De fortjener alle en anerkendelse, siger chefredaktør.

Finalisterne til Danmarks sødeste kassedame er fundet.

Det skriver ugebladet Hjemmet, som står bag den årlige pris, i en pressemeddelelse.

Fem kassedamer fra Silkeborg, Gevninge, Viborg, Gedser og Kværndrup er valgt ud, fordi de har gjort et ekstra godt indtryk. Vinderen får præmier til en værdi over 25.000 kroner.

- Vi sætter pris på den personlige kontakt, når vi køber ind. At blive mødt med en hilsen og måske få en lille sludder sammen med indkøbene, er virkelig noget, kunderne kan lide, og som går igen i de mange indstillinger, vi har modtaget til årets kåring, fortæller Hjemmets chefredaktør, Marianne Gram.

- De fortjener alle en anerkendelse, fortsætter hun.

Man kan stemme på kandidaterne indtil 1.maj på Hjemmets hjemmeside.

 

 


DE FEM FINALISTER

1. Marianne Guldfeldt, Føtex, Silkeborg
I næsten 28 år var Marianne Guldfeldt rengøringsassistent, indtil kroppen sagde stop. Da hun fik lov at få et fleksjob som kassedame i Føtex på Torvet i Silkeborg, var det som at komme hjem.

"Jeg glæder mig hver dag, til jeg skal på arbejde," siger hun. Det er knap to år siden, at Marianne Guldfeldt fik sit ønskejob ved kassen, og hendes tilfredshed og glæde smitter af på kunderne, der kvitterer ved at indstille hende som Danmarks Sødeste Kassedame.

2. Mia Strandgaard Flück, Rema 1000, Gevninge
Hver dag sætter Mia Strandgaard Flück sit hår med papillotter i 1950'er-stil, når hun tager på job i Rema 1000 i Gevninge på Midtsjælland. Især de ældre kvinder i området skal forbi Mia Flücks kasse, hvis hun er på arbejde, og det er der en særlig grund til: "De synes vist, mit hår er flot," siger Mia Flück.

Kunderne elsker også at tale med hende, og hun hører om alt fra deres ferier til deres personlige nedture, og selv om Mia Flück kun har arbejdet i Rema 1000 i to år, er der masser af stamkunder, der skal forbi og snakke med hende.

3. Ulla Kalledat, Løvbjerg, Viborg
Tid er noget, Ulla Kalledat prioriterer højt i sit arbejde ved kassen i Løvbjerg i Viborg. Hun møder ind i god tid, tager sig tid til kunderne og insisterer på tid til at gøre en forskel i hverdagen. Mange af Ulla Kalledats faste kunder har været ved tasterne for at indstille hende. "Det kan da kun være "Mor Løvbjerg" der løber med denne pris," skrev en læser om Ulla Kalledat, fordi hun tager sig tid til sine medmennesker og viser ekstra overskud.

"Det er helt vildt! Jeg er rørt over at være indstillet," siger Ulla Kalledat, der har arbejdet i butikken, siden den åbnede for knap 15 år siden.

4. Pia Lykke Poulsen, Dagli'Brugsen, Gedser
"Vi er et samlingspunkt for alle aldre. For kunder, der bor alene, er besøget her måske deres eneste daglige kontakt med andre. Derfor er det så vigtigt at give sig tid til kunderne," siger Pia Lykke Poulsen, der i 25 år har siddet ved kassen i Dagli'Brugsen i Gedser, byens eneste supermarked og Danmarks sydligst beliggende.

Pia Lykke Poulsen er smilende, hjælpsom og klar med en varm favn, når der er brug for det. Derfor er hun nu i finalen til ugebladet Hjemmets kåring af Danmarks Sødeste Kassedame 2023.

5. Thea Rasmussen, SuperBrugsen, Kværndrup
Ved kassen i SuperBrugsen i Kværndrup er Thea Rasmussen ikke fedtet med hverken smil, kvikke kommentarer eller omsorg for sine kunder. Hun hygger også om sine kolleger med hjemmebagte boller og kager, og nu er hun i finalen i ugebladet Hjemmets kåring af Danmarks Sødeste Kassedame 2023.

"Jeg har sådan nogle søde kunder. Vi pjatter og har det sjovt ved kassen. Hvis andre har det godt, har jeg det også godt," siger Thea Rasmussen

Kilde: Hjemmet


LÆS OGSÅ: Butikschefen forstod ikke årets kassedame i startenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD