Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Elgiganten lancerer samarbejde med Microsoft

Foto: PR.
Monday den 19 September 2022 kl. 10:01 af: Kristian Holgersen

Verdens mest spillede computerspil indtager hovedrollen i et nyt koncept, som Elgiganten lancerer i samarbejde med Microsoft.

Hos Elgiganten præsenterer nu en kampagne med Microsoft, som står bag det meget populære computerspil Minecraft.

Det skriver varehuskæden i en pressemeddelelse.

Samarbejdet har bæredygtighed i fokus. Kunderne kan aflevere brugt elektronik i varehusene og få eksempelvis telefoner og tablets vekslet til såkaldte minecoins. De kan bruges til at købe skins og texture packs i Minecraft - altså forskellige opdateringet til spillet.

- Jeg har været meget spændt på at dele den gode nyhed, siger den adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

- Ved at arbejde sammen med Microsoft er jeg overbevist om, at vi når en masse unge – og får deres øjne op for de mange fordele, der er ved at genbruge frem for at smide ud, siger han.

Tal fra Elgiganten viser, at kun hver tiende mobiltelefon bliver leveret til genbrug. Det har større konsekvenser end mange tror, forklarer Peder Stedal.

- Jorden er langt fra uudtømmelig, og alt, hvad der produceres, kræver naturressourcer. Gammel elektronik indeholder værdifulde mineraler som kobolt, nikkel, litium, kobber, guld, sølv - plus plastik, glas og andre materialer, der også kan genbruges. Derfor er det ekstremt vigtigt, at vi bliver bedre til at genanvende de materialer, der findes i fx smartphones og anden elektronik, siger direktøren.

Minecraft er verdens mest spillede spil og ejes af Microsoft. Kampagnen Urban Miner er udviklet af Elkjøp Nordic, Microsoft og Nord DDB, og er et unikt samarbejde på verdensplan.

LÆS OGSÅ: Elgiganten er plaget af svindlere på nettetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD