Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ekspansiv restaurantkæde i parløb med Rema 1000-selskab

Thursday den 20 May 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

Dansk restaurantkæde kommer til at få sine råvarer fra samme sted som Rema 1000. Det sikrer en ny og lidt usædvanlig aftale.

Restaurant Flammen, som står midt i en større ekspansion, har indgået en aftale med Reitan Distribution om levering af råvarer til alle kædens 16 restauranter.

Normalt får restauranter selskaber fra cateringbranchen til at klare den slags opgaver, men Restaurant Flammen har besluttet at gå en anden vej:

Den danske del af Rema 1000 både ejer og får leveret fødevarer af Reitan Distribution, og de gør tingene lidt anderledes, mener den adm. direktør i Restaurant Flammen.

- Vores koncept står stærkt, men har alligevel altid brug for at blive udviklet og udfordret, og der kan vi se, at Reitan Distribution griber tingene anderledes an, end vi har været vant til – bl.a. i forhold til optimering af sortiment, logistik og arbejdet med de forskellige kategorier, siger Piet Klein.

Med samarbejdet kommer restauranterne til at få ændret menuen fra efterårssæonen.

- Vi kommer ikke til at ændre grundlæggende på vores sortiment og menuer, men vil i stedet arbejde på at bygge ovenpå det allerede kendte, så vores gæster får endnu mere inspiration, når de besøger os,” siger Piet Klein.

Restaurant Flammen har i dag 15 restauranter i Danmark og en i Tyskland. Indenfor en kort årrække er planen at åbne yderligere 12 restauranter herhjemme.

LÆS OGSÅ: Flammens tyske eventyr trækker overskuddet mod bunden

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD