Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Efter protester: H&M lukker alle butikker i Sydafrika

Tuesday den 16 January 2018 kl. 10:39 - Kilde: CNN

H&M har besluttet at lukke et tocifret antal butikker i Sydafrika, efter at protestanter har vandaliseret flere butikker som reaktion på en reklame.

I sidste uge blev H&M kritiseret for at have markedsført en trøje til børn, hvor der stod 'coolest monkey in the jungle'. Drengen, der bar trøjen, var imidlertid sort, og det skabte en del negativ opmærksomhed omkring brandet, som sidenhen har undskyldt for reklamen.

I Sydafrika udviklede protesterne sig til, at flere butikker blev vandaliseret. H&M har derfor lukket alle sine 17 butikker i landet ned midlertidigt. Det skriver CNN.

- Personalets og vores kunders sikkerhed er det vigtigste for os, og vi har lukket samtlige af vores butikker i Sydafrika på grund af de igangværende protester, skriver H&M i en pressemeddelelse.

H&M understreger, at ingen af kædens ansatte er blevet skadet. Kæden regner med at åbne butikkerne igen, når det igen er sikkert.

H&M's brandambassadør popsangeren The Weekend var hurtigt ude og tage afstand fra brandet efter offentliggørelsen af reklamen.

Drengens mor, Terry Mango, har også kommenteret sagen på Facebook. I et opslag, som nu er slettet, beder hun folk om at stoppe med at råbe ulven kommer hele tiden. Hun mener, at folk skal komme videre og kalder sagen for et "unneccessary issue".  

LÆS OGSÅ: H&M anklages for racisme - popstjerne forlader brandet

Læs hele artiklen på CNN


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD