Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dyr fragt skræmmer kunder væk fra danske netbutikker

Foto: detailfolk.dkFriday den 20 October 2017 kl. 10:17 - Kilde: FDIH

Høje leveringsomkostninger sender rigtig mange danskere i armene på udenlandske netbutikker, viser ny undersøgelse fra FDIH.

Umiddelbart virker det en anelse ulogisk, at leveringen fra en udenlandsk netbutik kan være billigere end fra en dansk. Men det er ikke desto mindre den oplevelse, rigtig mange forbrugere står tilbage med. 

Næsten halvdelen (49 procent) af de adspurgte i en ny undersøgelse fra Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) svarer således, at de forventer billigere forsendelser fra udenlandske netbutikker. 44 procent svarer videre, at den lavere pris har betydning for, hvor de vælger at handle.

Tilbagemeldingerne bekymrer Niels Ralund, administrerende direktør i FDIH.

- Alene i år vil forbrugerne fylde 38 mia. kr. i udenlandske netbutikkers kasser, så det er voldsomt mange penge, der forsvinder ud af landet, siger han og fortsætter:

- Hvis nogle af de penge skal blive i Danmark, bliver vi nødt til at se på, hvordan vi kan gøre det mere attraktivt at handle i de danske butikker, og i den forbindelse er det både oplagt og nødvendigt at kigge på fragtpriserne.

Særligt små og mellemstore virksomheder kan have det svært med fragten, fordi de ikke kan hive lige så gode aftaler hjem med logistikvirksomhederne som eksempelvis Asos og Zalando. Derfor kunne det være en idé med en fælles indsats på området, mener Niels Ralund.

LÆS OGSÅ: Netbutikker får håndsrækning af nyt billigt fragtfirma

Læs hele artiklen på FDIH


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD