Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Drama i auktionshus: Topchef fyret efter kort tid

Erik Norberg.
Mandag den 4 december 2017 kl. 11:10 af: Kristian Holgersen

Uroen hos Lauritz.com fortsætter. Topchefen er sat fra bestillingen og tre bestyrelsesmedlemmer går i protest over ledelsen.

Efter blot fire måneder som administrerende direktør for auktionshuset Lauritz.com er Erik Norberg blevet fyret. Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

- Desværre har vi oplevet forskellige tilgange til ledelsesstilen, som det ikke har været muligt at overkomme. Derfor tjener det Lauritz.com bedst, at Erik Norberg forlader virksomheden, udtaler ejer og bestyrelsesformand Bengt Sundstrøm i meddelelsen.

Indtil en fast afløser er fundet, træder COO Henrik Engmark til som midlertidig administrativ direktør for Lauritz.com. Han har været i virksomheden gennem fem år og har tidligere været i ledende stilling hos Nordea Liv & Pension.

Tre bestyrelsesmedlemmer stopper

Samtidig træder tre medlemmer ud af bestyrelsen med øjeblikkelig virkning på grund af uenighed med den måde, virksomheden bliver ledet på. Der er tale om Petra von Rohr, Henrik Blomquist og Josephine Salenstedt.

Ifølge Berlingske Business er det på grund af afskedigelsen af Erik Norberg.

- Jeg og de to andre bestyrelsesmedlemmer har en anden opfattelse af, hvordan selskabet skal styres og ledes, hvilket har fået os til i dag at forlade ledelsen med øjeblikkelig virkning, har Henrik Blomquist udtalt i en meddelelse ifølge avisen.

Et auktionshus i problemer

I seneste kvartalregnskab tabte Lauritz.com omsætning. Men det er ikke auktionshusets eneste hovedpine. Gennem længere har virksomheden været plaget af flere forskellige sager.

Eksempelvis blev kunderne advaret om forbrugeradfærden på auktionerne i efteråret 2016, mens driftsdirektøren tidligere på året kom i klemme, fordi han var for længe om at indrapportere sine køb af virksomhedens aktier.

Endelig er selskabets aktier faldet markant siden de blev introduceret på den svenske børs First North sidste sommer.

LÆS OGSÅ: Presset auktionshus siger farvel til direktørFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD