Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dom: Butiksansatte skal ikke vise brystmål

Foto: morguefile.comFriday den 12 April 2013 kl. 07:53 af: Simone Hansen

Butiksansatte i dansk-ejet undetøjskæde skulle bære skilte med deres brystmål i butikken, men det er kønsdiskrimination fastslår domstol nu.

De kvindelige ansatte i en svensk Change-butik skulle have deres brystmål siddende på deres navneskilt, men det ville en af kvinderne ikke finde sig i, det skriver det svenske nyhedsbureau TT ifølge tv2.dk.

Ifølge tv2.dk hævder Change-butikken, at de ikke tvang de ansatte til at bære bh-størrelsen på skiltet, men kvinden mente, at der var lagt pres på de ansatte. Domstolen fandt, at der var tale om kønsdiskriminering og Change skal derfor betale en erstatning på 50.000 svenske kroner.

Øgede kendskabet

Change er dansk-ejet og til MetroXpress udtaler kædedirektøren, Claus Walther Jensen, i dag, at han mener svenskerne tog deres parti i sagen og godt kunne lide tiltaget. 

- Svenskerne synes som vi, at det måtte personalet selv om - og at angivelsen på BH-størrelsen kunne være til fordel for kunderne. Det var jo ikke for at skade nogen. Tværtimod. Så sagen var meget positiv for salget og for kendskabet til vores butikker, siger han til MetroXpress i dag. Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD