Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Discountkæde indfører frugt- og grøntposer til en femmer

Thursday den 25 July 2019 kl. 11:22 af: Kristian Holgersen

De tynde engangsposer til frugt og grønt er gratis. Men nu kan kunderne betale sig til en mere bæredygtig løsning.

Fra mandag morgen skal kunderne i Lidl ikke kun tage stilling til, hvilke frugter og grøntsager, de skal have med hjem. De får også to forskellige poser at vælge imellem, skriver discountkæden i en pressemeddelelse.

Lidl indfører nemlig genbrugelige net med navnet Green Bags som et alternativ til de tynde plastikposer i frugt- og grøntafdelingen.

- De nye net introduceres som et supplement til vores sortiment af bæreposer, siger Mikko Forsström, CCO i Lidl Danmark.

- Vi forventer, at de nye net vil reducere forbruget af engangs frugt- og grøntposer af tynd plastik med op til 20 procent, fortsætter han.

Følger en plastik-strategi

To Green Bags kommer til at koste fem kroner. De kan holde til en tur i vaskemaskinen og er efter fem ganges brug mere bæredygtige end de knitrende plastikposer.

- Indførelsen af de nye Green Bags er et af flere initiativer i vores plastikstrategi, som har til formål at nedbringe mængden af overflødig plastik, siger Mikko Forsström og fortsætter:

- Som en del af vores plastikstrategi har vi allerede udfaset engangsindkøbsplastikposer fra alle vores butikker, annonceret udfasningen af flere engangsprodukter af plastik fra 2019, skåret ned på emballagen på flere produkter og fjernet alle plastiksugerør i løssalg fra varesortimentet.

For hvert posekøb går 20 øre til samarbejdspartneren Plastic Change.

LÆS OGSÅ: Tidligere kæde dukker op som varemærke i LidlFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD