Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Direktør fortryder unødig overforsigtighed

Wednesday den 13 February 2019 kl. 10:59 af: Kristian Holgersen

Efter kritik og international bevågenhed er Michael Jackson tilbage på sin plads i Rødovre Centrum. Direktøren beklager.

Rødovre Centrum skaber ikke overskrifter i Washington Post og New York Times hver dag.

Ikke desto mindre er det tilfældet i sagen om en voksfigur af Michael Jackson, som storcenteret valgte at fjerne efter klager fra flere kunder.

Beslutningen satte gang i en shitstorm på blandt andet Facebook, hvor fans af Michael Jackson og brugere med stærke holdninger til tidens krænkelsesdebat luftede deres syn på hele forløbet.

Men nu er Michael Jackson igen tilbage på sin plads viden siden af blandt andre Marilyn Monroe og Bruce Willis. Det skriver Rødovre Centrum i en opdatering på Facebook, hvor reaktionen bliver kaldt for en “unødig overforsigthed.”

- Det er ingen skam at tænke sig om en ekstra gang, og det er det, vi har gjort, siger Jesper Andreasen, direktør for Rødovre Centrum.

- Der er mange og meget forskellige meninger om Michael Jackson, som aldrig blev kendt skyldig i nogen af de beskyldninger, der blev rettet imod ham. Derfor var det en overreaktion at sløjfe ham i udstillingen – og derfor gør vi beslutningen om, fortsætter han.

Filmen Leaving Neverland har fået fået pædofili-beskyldningerne, som har hængt ved Michael Jackson i efterhånden mange år, til at blusse op på ny.

Fire år før sin død i 2009 blev Michael Jackson frikendt i en retssag om seksuelt misbrug af mindreårige.

LÆS OGSÅ: Storcenter retter ind efter klager - og får lille shitstorm returFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD