Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Den kommende direktør for Rødovre Centrum kender sin vigtigste opgave

Mandag den 25 oktober 2021 kl. 11:08 - Kilde: Børsen

Om få dage bliver et bemærkelsesværdigt vagtskifte i toppen af Rødovre Centrum en realitet: Familien giver slip på direktørposten.

Når 39-årige Jacob Birkbøll fra på mandag formelt overtager posten som adm. direktør for Rødovre Centrum, bliver hans største opgave at holde tomgangen i det store shoppingcenter på nul.

Sådan lyder meldingen i et interview med Børsen.

- Vi skal blive ved med at tænke i, hvad der skaber trafik. Vi har et lægehus, som skaber fantastisk trafik. Ligesom fritidsaktiviteter som fitnesscenter, biograf og bowling også får mange folk igennem centret. Vi skal blive ved med at tænke i butikker og koncepter, som ikke egner sig til onlinehandel, siger Jacob Birkbøll til avisen og fortsætter:

- Det kan være ting som frisører, skræddere og restauranter, hvor du får en tjenesteydelse. Lige nu kan vi se på tallene, at vi fortsat er relevante efter nedlukninger. Det skal vi fortsat være opmærksomme på i fremtiden.

Jacob Birkbøll overtager ansvaret for Rødovre Centrum midt i en pandemi, som både har budt på øde gange i centret og glødende kasseapparater.

Straks efter genåbningen i april begyndte kunderne at strømme til, og den gode udvikling fortsatte over sommeren. Omsætningstallene for juli og august var således de højeste nogensinde i centrets historie, fremgår det af pressemeddelelse fra septebmer. 

Ingen familiære bånd

Ansættelsen af Jacob Birkbøll har fået ekstra stor opmærksomhed, fordi han bliver den første direktør siden 1976, som ikke er en del af familien Knudsen og Andreasen - efterkommerne af grundlæggeren Aage Knudsen.

Jacob Birkbøll kender dog allerede Rødovre Centrum indgående gennem sin stilling som økonomidirektør på stedet. Siden september sidste år har han også været en del af direktionen.

Den nuværende direktør - Jesper Andreasen - bliver i stedet formand for bestyrelsen i A/S Rødovre Centrum. En plads, som han overtager han fra sin storebror, der til gengæld skal være næstformand.

Rødovre Centrum er familieejet og blev indviet i 1966.

LÆS OGSÅ: Familien giver afkald på direktørposten i Rødovre Centrum

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD