Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

De røde tal vender tilbage til køkkenkoncern

Foto: detailfolk.dkWednesday den 23 May 2018 kl. 10:25 af: Kristian Holgersen

Efter et lille mellemspil taber køkkenkoncern igen millioner. Planen om markant flere butikker lader vente på sig.

Milliontab på stribe blev sidste år afløst af overskud hos køkkenkoncernen JKE Design. Men et endegyldigt vendepunkt blev det ikke til.

I årsregnskabet for 2017 er resultatet nemlig igen tegnet ind med rødt. Denne gang er der tale om et underskud på næsten ni millioner kroner, mens bruttofortjenesten går næsten 10 millioner tilbage til 53,6 mio. kroner.

- 2017 har været et rigtigt oprydningsår. Fokus har været på de forretninger, vi har, og at få dem i god drift, siger Claus Beier til Finans. Han har været administrerende direktør i JKE Design siden oktober.

Ved udgivelsen af det forrige årsregnskab var JKE Design ude at annoncere en markant udvidelse af butiksnettet i Danmark. Siden er antallet af butikker gået fra 18 til 15 - altså den stik modsatte vej. Men planerne er stadig aktuelle, forsikrer Claus Beier til avisen.

Ifølge årsregnskabet forventer JKE Design, der også har butikker i Norge og Sverige, at opnå et positivt resultat allerede i årsregnskabet for 2018.

Flere af de øvrige spillere på markedet for køkkener høster i øjeblikket fine indtjeninger. Nobia Denmark A/S, som står bag HTH, Invita og Uno-form, har for nylig præsenteret et overskud på 261 millioner kroner. Samtidig har det noget mindre Multiform indkasserede et plus på seks millioner.

LÆS OGSÅ: Køkkenkoncern leverer overskud og åbner flagskibsbutikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD