Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dansk Supermarked henter ny topchef til Netto

Wednesday den 19 April 2017 kl. 08:14 af: Kristian Holgersen

Discountkæden har fundet en ny topchef, melder Dansk Supermarked.

Den erfarne detailprofil Michael Løve bliver ny direktør for Netto International og dermed ansvarlig for kædens aktiviteter i Danmark, Tyskland, Polen og Sverige. Det skriver Dansk Supermarked Group i en pressemeddelelse.

Michael Løve kommer fra stillingen som CEO i Storbritanniens største byggemarkedskæde, B&Q. Tidligere i sin karriere har han desuden været chef for Coops kæder.

- Michaels track record taler for sig selv. Med den erfaring han har fået de seneste år i UK, er jeg ikke i tvivl om, at han er den rette til at føre vores ambitioner for Netto ud i livet på tværs af landene, siger Per Bank, administrerende direktør i Dansk Supermarked Group.

- Derudover er han en moderne leder og en helt igennem ordentlig person, drevet af et naturligt vinderinstinkt og båret af sunde værdier, alt sammen helt i tråd med, hvordan Dansk Supermarked Group ønsker at være som virksomhed, fortsætter han.

Løwe ser frem til jobbet

Nettos fokus vil de kommende år være en opfriskning af Netto-konceptet i Danmark, øget tempo i ekspansionen i Sverige og Polen samt fastholdelse af en stærk regional position i Tyskland.

Selv ser Michael Løve frem til at accelerere den rejse, Netto har begivet sig ud på. For potentialet er enormt for de fire landes flere end 1300 Netto-butikker, vurderer han.

- Netto er den eneste danske food retailer, der har haft modet til at etablere sig i udlandet og er lykkedes med det. Samtidig er Netto markedsledende i Danmark. Det betyder, at jeg nu får en fantastisk mulighed for at arbejde med et format, som skal ekspandere, revitaliseres og udvikles. Det er værd at vende hjem for, siger Michael Løve.

LÆS OGSÅ: Netto afprøver nyt koncept i udenlandske butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD