Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Dansk Supermarked gentager succeskampagne

Foto: Dansk SupermarkedMandag den 25 august 2014 kl. 11:29 af: Freja Thorbech

Nu forsøger Dansk Supermarked sig igen med en af de guldmærkekampagner, som dagligvaregiganten tidligere har haft stor succes med.

Alle gode gange seks.

Det har måske været rationalet, da man i Dansk Supermarked besluttede sig for at kaste sig over endnu en guldmærkekampagne i kæderne Føtex, Bilka og Salling.

Siden lørdag har kunderne i hvert fald for sjette gang kunne indsamle mærker, der giver rabat på særligt udvalgte varer. Denne gang er det glas fra Alessi, som man frem til den 14. november kan få rabat på, hvis man har indsamlet mærker nok.

Man får et guldmærke for hver 50 kroner, man handler for i Føtex, Bilka, Bilka.dk, Salling og Salling.dk. For hver 25-40 guldmærke, man indsamler, får man op til 75 procent rabat på otte typer af glas.

Succes ad flere omgange

Dagligvaregiganten har ad flere omgange givet kunderne mulighed for at indsamle mærker, der kunne byttes til forskellige produkter.

I første omgang kunne kunderne bytte guldmærkerne til gryder og pander, derefter var det knive, der kunne samles mærker til, mens det også har været muligt at bytte sine mærker til kufferter og diverse køkkengrej. Derudover har Dansk Supermarked også forsøgt sig med dyrekort, som kunderne kunne indsamle ved køb for et vist beløb.

Kampagnen har ad flere omgange været så stor en succes, at Dansk Supermarked har haft problemer med at levere varer til alle de kunder, der har indsamlet mærker.

For nyligt lancerede dagligvaregiganten også en version af de populære mærker i discountkæden Netto.

LÆS OGSÅ: Netto lancerer rabatmærkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD