Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Dansk modegigant i svag fremgang

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 15 maj 2013 kl. 11:32 af: Puk Holm Hansen

På trods af svære kår i et udfordrende marked leverer IC Companys et regnskab, som er i overensstemmelse med virksomhedens egne forventninger.

Som mange andre virksomheder for tiden mærker modevirksomheden IC Companys udfordringerne ved de svære markedsforhold. Alligevel har virksomheden haft fremgang og "samlet vækst for koncernens fortsættende aktiviteter". Det meddeler IC Companys i deres seneste 3. kvartalsregnskab.

- Regnskabsperioden har generelt været præget af udfordrende markedsforhold og manglende stabilitet. Forårssæsonen har haft en svær start og den generelle detailhandel har lidt under vigende omsætning. Konsekvenserne i 3. kvartal 2012/13 har dog ikke været lige store for alle koncernens fortsættende forretningssegmenter, et den mest udtalte effekt har været en omsætningstilbagegang for Mid Market Contemporary. I tråd med koncernstrategien udgør de to Premium segmenter den største del af koncernens omsætning for fortsættende aktiviteter, skriver IC Companys i deres 3. kvartalsregnskab.

LÆS OGSÅ: IC Companys mangler køber

IC Companys realiserede et resultat før skat på 77,1 millioner kroner, hvilket er en fremgang sammenlignet med resultatet på 64,4 i 3. kvartal sidste år. Omsætningen gik frem med 1 procent, og det er altså primært segmentet Premium Contemporary, som har været med til at skabe vækst og øget indtjening.

For regnskabsåret 2012/13 forventer IC Companys en omsætning i intervallet 3250-3300 millioner kroner.

Premium segmenter hjælper IC Companys på vej

I efteråret 2012 valgte IC Companys at justere strategien og fokusere på de såkalde premium segmenter. Det betød samtidig, at man ville sælge et par af de mærker, Jackpot og Cottonfield, som man ikke mener passede ind i strategien, og det er åbenbart denne satsning, der langsomt er begyndt at give pote, ser det udtil med det seneste regnskab.

LÆS OGSÅ: IC Companys sælger fra
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD