Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Dansk kæde tager til udlandet med rekordregnskab i bagagen

Foto: PR-fotoMandag den 23 januar 2023 kl. 11:26 af: Kristian Holgersen

For første gang nogensinde rykker landets største fastfoodkæde til udlandet. Det sker i kølvandet på et yderst succesfuldt år.

Sunset Boulevard har bedre fat i kunderne end nogensinde før og satser nu på at rulle konceptet ud internationalt.

Den danskejede fastfoodkæde lykkedes med at forbedre omsætningen med 25 procent i 2022, mens antallet af gæster sted med 18 procent.

Indtjeningen er også godt med: Årets resultat før skat er på 24,5 millioner kroner, og det er væsentligt mere end den hidtidige rekord fra året før, som lød på under det halve.

- Sunset Boulevard har stået solidt i en ellers meget omskiftelig verden, og vi har formået at gøre os mere relevante end nogensinde før med en lang række innovative og kommercielle tiltag kombineret med et kontinuerligt fokus på den gode gæsteoplevelse, siger den adm. direktør, Jens Broch.

- Det har danskerne taget rigtigt godt imod, og det momentum skal vi benytte os af og investere endnu mere i forretningen – herhjemme, men også i udlandet, siger han.

Ruller konceptet ud internationalt

Med den solide vækst herhjemme er Sunset Boulevard klar til at afprøve konceptet på det norske marked. Til at starte med åbner kæden tre eller fire restauranter i anden halvdel af året.

En international satsning har længe været en drøm, fremgår det af en pressemeddelelse fra fastfoodkæden.

- Norge er et interessant marked med et godt potentiale for en forretning som vores. Både vores menu med frisklavet fastfood af høj kvalitet og vores profil med fokus på bæredygtighed er relevant for nordmændene. Norge er på alle måder et godt sted at starte vores ekspansionseventyr, siger Jens Broch.

Herhjemme bliver der også lagt planer om ekspansion.

- I september 2022 åbnede vi en ny type Sunset Boulevard restaurant – en Grab’nGo - på kun 48 m2 i Svendborg, hvor maden bestilles online og hentes som take away. Resultaterne fra restauranten har langt overgået vores ellers høje forventninger, så nu glæder vi os til at rulle konceptet bredt ud i Danmark i 2023, siger Jens Broch.

Direktøren forventer at åbne fire af de nye take away-restauranter i Danmark i løbet af 2023 og har desuden flere normale restauranter på tegnebrættet.


SUNSET BOULEVARD

  • Den største danskejede fastfoodkæde med 43 restauranter - inklusiv en på Færøerne og to i Grønland.
  • Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og fokuserede gennem flere år mest på at lave sandwiches. I dag udgør burgere med oksekød hovedparten af menuen og salget.
  • Kæden har hovedkontor i Kolding og er ejet af den danske erhvervsmand Jeppe Droob.

Kilde: Sunset Boulevard


LÆS OGSÅ: Direktør: Den hidtil stærkeste bundlinje er bevis på robust konceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD