Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Danmarks bedste shoppingcenter: Her er årets vinder

Foto: Stjernegaard Fotografi
NCSC Denmark Awardshow

NCSC Danmark er en del af NCSC Nordic, som er en brancheorganisation for shoppingcentre i hele Norden.

Årets vindere af NCSC Denmark Awardshow 2019:

- Danmarks Bedste Shoppingcenter: Rødovre Centrum

- Danmarks Bedste Innovation i et shoppingcenter: ROs Torv, Roskilde.

- Danmarks bedste markedsføringskampagne: Rødovre Centrum.

- Danmarks bedste retailer: Maria Black

Kilde: NCSC

Friday den 25 October 2019 kl. 09:40 af: Kristian Holgersen

De forstår kundernes behov og tør satse. Sådan lyder det fra brancheorganisation, som har kåret landets bedste shoppingcenter.

Landets ældste shoppingcenter er også landets bedste.

Torsdag blev NCSC Danmark Awardsshow afholdt, og her løb Rødovre Centrum nemlig med aftenens største pris - Danmarks Bedste Shoppingcenter.

Rødovre Centrum kender kundernes behov indgående og tager chancer med markedsføringen. Det fremhæver juryen, som også omtaler en kendt voksfigur i sin indstillling. 

- Årets vinder er et center, der har gennemgået en stor udvikling, og som altid har forstået at samle det rigtige sortiment hvad angår beklædning, fødevarer og restauranter, skriver juryen og fortsætter:

- Der er gratis parkering og centret har mødt efterspørgslen, når man taler om events og aktiviteter på torvepladsen. Rødovre Centrum har i særklasse forstået at bevæge sig på kanten med marketingkampagnen ‘Life in a box’, og desuden besluttede de at udstille voksfiguren af Michael Jackson.

Da Rødovre Centrum udstillede en voksfigur af Michael Jackson, gik historien verden rundt, fordi det skete i kølvandet på fornyede pædofili-beskyldninger mod den afdøde popstjerne. 

Først blev figuren taget væk, men direktør Jesper Andreasen kaldte det for en overreaktion, og så kom Michael Jackson tillbage på plads.

Et stærkt felt

I alt ni shoppingcentre havde lagt billet ind på hovedprisen, og konkurrencen har da også været hård, mener Mikkel Niess. Han er projektleder hos NCSC.

- Med sådan et stærkt opløbsfelt viser danske shoppingcentre virkelig, at de skaber unikke handelsoplevelser og tiltrækkende events, som skaber stor loyalitet og daglige besøg fra kunderne, siger han i en pressemeddelelse.

- Shoppingcentrene i dag skal netop markere sig ved at give kunderne mere end de ønsker, og det gør netop, fortsætter Mikkel Niess.

Hele feltet bestod af Rødovre Centrum, HerningCentret, Broen i Esbjerg, Frederiksberg Centret, Bruuns Galleri, Fields, Fisketorvet, Friis Shoppingcenter og Lyngby Storcenter.

Flere priser

Rødovre Centrum skal ikke kun finde plads til hovedprisen i deres pokalskab. De vandt nemlig også i kategorien for årets bedste markedsføringskampagne.

Samtidig vandt Ro’s Torv i Roskilde prisen Danmarks Bedste Innovation.

- Årets vinder har igangsat nytænkende Initiativer omkring bekæmpelse af ensomhed med bl.a. fællesspisning i fællesområdet, flere events afholdt udenfor åbningstider, og der lægges vægt på uddannelse af butikspersonalet - og ikke mindst kunderne, skriver juryen.

Endelig blev smykkeforretningen Maria Black kåret som Årets Retailer.

- Årets retailer er en innovativ smykkeforretning, hvor interiør og filosofi går hånd i hånd med ideen om at lave smykker til det individuelle menneske og muligheden for at købe kollektionen enkeltvis og ikke mindst med forståelse for en i særklasse god service og gode kundeoplevelser, skriver juryen.

LÆS OGSÅ: Discountkæde belønner seriøs pendler med endnu en titelFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD