Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Daells Bolighus satser millioner på at vende skrantende forretning

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 23 juni 2015 kl. 10:07 - Kilde: Finans.dk

To nye varehuse og en ordentlig renovering af de eksisterende skal hive Daells Bolighus ud af krisen, fortæller den nye direktør.

Hvis Daells Bolighus skal klare sig på et marked, som har været hårdt ramt af krisen, så skal det ske gennem vækst. Det fortæller direktør i Daells Bolighus, René Rottgarn til Finans.dk.  Han tiltrådte stillingen i starten af januar og vil nu forsøge at vende flere års underskud.

- Daells Bolighus har været i gulvet, det er der slet ingen tvivl om. Vi skal lave en kæmpe turnaround og vokse os ud af krisen. Det er en proces, der allerede er begyndt, siger direktør René Rottgarn til Finans.dk.

Daells Bolighed har tabt 92 millioner kroner de sidste syv år, hvilket har tærret hårdt på den 105 år gamle virksomhed. Men Daells Bolighus regner med at gå styrket ind i de næste år. Og derfor har virksomheden renoveret sine fem bolighuse for et to-cifret million-beløb.

- De får en voldsom overhaling i de næste måneder. Det er nødvendigt for at pudse vores støvede image af og ud fra en tro på, at der er plads til et koncept som vores i markedet, siger René Rottgarn.

Han fortæller derudover, at Daells Bolighus bliver udvidet med to nye varehuse. Og at Boligkæden også regner med at åbne sin første webshop til efteråret. 

LÆS OGSÅ: Jyske muskler bag ILVA's planer om at udvide på landsplan

Læs hele artiklen på Finans.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD