Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Coronakrisen presser flere af Salling Groups butikker

Foto: Dansk Supermarked GroupFriday den 3 April 2020 kl. 10:22 - Kilde: Børsen

De store butikker i Salling Group har tabt op mod halvdelen af omsætningen under coronakrisen, lyder status fra Per Bank.

At være stor behøver ikke altid være en fordel.

I Salling Group har coronakrisen således skåret 50 procent af omsætningen i en række Føtex-butikker, mens tallet er 20 procent flere steder i Bilka-kæden. Det skriver Børsen.

- Der er sket et markant skifte i kundernes måde at handle på, siger Per Bank til avisen. Han er administrerende direktør i Salling Group.

- Vi taber meget på nogle varetyper og vokser lidt på fødevarer, men det ser ud til, at det kommer til at påvirke forretningen negativt, fortsætter han.

De små klarer sig bedst

Supermarkederne har ellers et langt bedre udgangspunkt end de fleste andre i detailhandlen. Folk skal stadig handle ind, selvom coronavirussen går på omgang i befolkningen.

Hvor de usædvanlige tider er hårde ved store varehuse som Føtex og Bilka, oplever de lokale supermarkeder fremgang. Det skriver Finans, som har talt med flere af landets dagligvarekoncerner.

- Det er en tydelig tendens, at Dagli’Brugsen klarer sig bedst målt på vækst i salget, mens vores største format Kvickly har den mindste fremgang, siger Jens Juul Nielsen til Finans. Han er informationsdirektør i Coop.

- Danskerne køber ind tættere på, hvor de bor, end før krisen, siger han.

LÆS OGSÅ: Forslag fra Salling Group forarger HK Handel

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD