Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Coop vil plante en folkeskov om året

Arkivfoto: Colourbox
Mandag den 2 marts 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

 

Gennem de næste 10 år vil Coop plante såkaldte folkeskove flere steder i landet. Topchefen kalder projektet for klimaaktivisme.

Dagligvarekoncernen Coop har netop fremlagt planer om at dyrke en såkaldt Folkeskov om året i samarbejde med Hedeselskabet.

Projektet kommer til at løbe i de næste 10 år og skulle gerne resultere i sammenlagt 1.000 hektar skov. Det svarer til 1.400 fodboldbaner, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Vi ser Coops Folkeskove som klimaaktivisme i øjenhøjde, siger Peter Høgsted. Han er administrerende direktør for Coop.

- Ud fra en tanke om hvor langt vi kan komme, hvis vi i fællesskab hjælper hinanden med at trække de til tider lidt højtravende klimaambitioner helt ned på jorden, og i bogstavelig forstand får dem til spire nedefra og op, fortsætter han.

Bringer medlemmerne i spil

Coop har 1,8 millioner medlemmer landet over, og de skulle gerne spille en central rolle i projektet, fremgår det af pressemeddelelsen. Eksempelvis som en del af lokale skovråd, der skal finde på aktiviteter og oplevelser i skovene.

- Drømmen er at få en reel folkebevægelse til at spire sammen med vores medlemmer, siger Peter Høgsted og fortsætter:

- Vi tror, det giver øget grøn livskvalitet for danskerne, hvis vi kan lykkes med at kombinere aktivitet, fællesskab og biodiversitet.

Startskuddet for den første folkeskov finder sted onsdag den 6. maj 2020. Datoen er valgt for at markere årsdagen for den første brugsforening, der så dagens lys i Thisted 6. maj 1866.

LÆS OGSÅ: Nyt Coop-projekt tilbyder hjælp til grøn omstillingFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD