Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Coop tester nyt loyalitetsprogram med gaver

Foto: detailfolk.dkWednesday den 8 July 2020 kl. 10:24 - Kilde: Avisen Danmark

Et nyt koncept fra Coop kunne minde om loyalitetsprogrammet fra Amazon - men den digitale direktør afviser en sammenhæng.

Udvalgte brugere af Coops app kan lige nu teste et nyt loyalitetsprogram med navnet Primekonto. Det skriver Avisen Danmark.

Ved at overføre et fast beløb til deres indkøbskonto hver måned kan brugerne få ekstra bonus på varer og modtage gaver som abonnementer på streamingtjenester og forskellige gavekort.

Konceptet kunne minde om loyalitetsprogrammet Amazon Prime. Men der er ingen sammenhæng, lyder det fra Morten Viktor, som er digital direktør i Coop og ansvarlig for Primekonto.

- Det har ikke noget at gøre med Amazon Prime. Men du får nogle prima fordele, og jo mere loyal, du er over os, jo mere loyale er vi over for dig, siger han til avisen Danmark.

En bredere lancering af Primekonto er på vej.

Konkurrent skærper satsningen

Lige nu bliver konkurrencen på det digitale område optrappet i dagligvarebranchen. Så sent som i juni lancerede Føtex - der hører under konkurrenten Salling Group - appen Føtex Plus.

Den giver blandt andet kunderne mulighed for at få pengene tilbage på dårlige varer som brune avocadoer og se personlige tilbud.

- Danskerne bliver hver dag mødt af tilbud og inspiration – og meget af det er måske ikke lige relevant for os alle sammen. Med Føtex Plus gør vi tilbuddene mere personlige, samtidig med at vi samler dem et sted. Det er fordelen ved føtex Plus - at gøre indkøbsturen endnu enklere, sagde marketingdirektør Karin Sommer i en pressemeddelelse fra juni.

LÆS OGSÅ: Netto ruller app-samarbejde ud i alle butikker

Læs hele artiklen på Avisen Danmark


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD