Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Coop sælger løsninger til udenlandsk dagligvarekæmpe

Digitale løsninger fra Coop Danmark ligger til grund for en satsning hos den rumænske dagligvarekoncern Profi. Foto: PR.
Tuesday den 5 April 2022 kl. 11:56 af: Kristian Holgersen

En dagligvarekoncern med 1.600 supermarkeder køber nu en række løsninger af Coop.

Selskabet Lobyco blev sat i verden for sælge Coops digitale løsninger videre til udlandet for et par år siden, og nu kan den adm. direktør så løfte sløret for en stor ordre.

Den rumænske dagligvaregigant Profi, der driver cirka 1600 supermarkeder i hjemlandet, har således valgt Lobyco som leverandør af software-løsninger.

Ifølge en pressemeddelelse fra Coop er det de samme løsninger, som ligger bag Coop-appen, hvor brugerne kan få personlige tilbud, undgå kassekøen og betale med Scan & Betal.

- I Lobyco er vi stolte over at samarbejde med en af Europas hurtigst voksende detailhandlere på et så vigtigt grundlagt som loyalitetssoftware, siger Jan Madsen, adm. direktør for Lobyco.

- Samtidig er aftalen en meget stor anerkendelse af det arbejde, vores kolleger i Albertslund, Bukarest og Lviv har stået for. Vi mærker en stigende efterspørgsel og vi forventer flere spændende samarbejder i nær fremtid, siger han.

I første version af Profis app, der officielt lanceres i dag, findes blandt andet en digital loyalitetsplatform, spil, unikke apptilbud samt digitale tilbudsaviser. Hensigten er, at appen skal udbygges med en række flere services, der vil øge værdien for kunden og fremme loyaliteten.

Lobyco, der blev stiftet i 2020, beskæftiger i starten af 2022 ca. 170 medarbejdere.

LÆS OGSÅ: Tidligere kædedirektør i Coop rykker videre til konkurrenten

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD