Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Coop på vej med nyt hemmeligt detailkoncept

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 3 februar 2015 kl. 11:29 af: Freja Thorbech

Et nyt kapitel i dansk detailhandel. Sådan betegner Coop selv det koncept, som koncernen er på vej med, men fortsat er meget hemmelighedsfuld omkring.

Coop er på vej med et nyt butikskoncept, der udspringer af dagligvarekoncernens madmanifest.

Det fremgår af en række jobopslag, som Coop har sendt ud via Jobindex. 

- Omkring 1. marts åbner Coop dørene op for et helt nyt butikskoncept på en yderst central placering i København. Det sker som et led i Coops madmanifest, hvor vi har en vision om at sætte det gode måltid, den gode vare, og de gode madvalg på dagsordenen i Danmark. Butikken vil sætte nye standarder for nytænkning i fødevarebutikker i Danmark - og vil nok blive landets mest profilerede madbutik, skriver Coop blandt andet i følgeteksten til de mange jobopslag. 

Detailfolk.dk har rettet henvendelse til Coop, men her er informationsdirektør Jens Juul Nielsen meget fåmælt.

- Jeg kan bekræfte, at vi er på vej med et nyt projekt centralt i København, men vi vil først fortælle mere om, hvad det går ud på, når vi kommer nærmere åbningen, siger han.

Kaffe, bake-off og sandwich på menuen

Af de mange jobopslag, som detailfolk.dk har læst, fremgår det, at Coop blandt andet søger kassemedarbejdere, kaffebars-ansvarlige, bakeoff-medarbejdere, der både skal stå for produktion af bakeoff-brød og sandwich, en salgsassistent med fokus på frugt og grønt/mejeri samt deltidsmedarbejdere til blandt andet en delikatesse-afdeling.

Og de nye medarbejdere kan efter jobopslagene at dømme godt se frem til, at de bliver del af noget banebrydende.

- Vi har travlt og skal bruge en række medarbejdere til at skabe et nyt kapitel i dansk detailhandel, skriver Coop blandt andet.

Og hverdagen for de nye medarbejdere ser heller ikke ud til at blive som på enhver anden detailarbejdsplads. Læser man, hvad Coop kan tilbyde de nye medarbejdere, lyder det blandt andet:

- En arbejdsplads, hvor der kommer til at ske rigtig mange anderledes- og sjove tiltag, der vil præsentere det bedste af Coops madvarer for den danske befolkning.

Af jobopslagene fremgår det, at det nye koncept slår dørene op omkring første marts, og Jens Juul Nielsen bekræfter over for detailfolk.dk, at det bliver først på foråret, at danskerne kan stifte bekendtskab med det nye koncept.

LÆS OGSÅ: Her er Coops strategi frem mod 2024Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD