Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Coop har udnævnt ny topchef

Mandag den 7 september 2020 kl. 11:16 af: Kristian Holgersen

Kort tid efter meldingen om Peter Høgsteds afgang kan dagligvarekoncernen Coop præsentere sin nye administrerende direktør.

40-årige Kræn Østergård Nielsen bliver administrerende direktør for Coop Danmark A/S. Det skriver dagligvarekoncernen i en pressemeddelesle mandag formiddag.

Kræn Østergård Nielsen har været ansat i Coop siden 2014 og har senest været koncerndirektør. Første dag i den nye stilling bliver allerede tirsdag d. 7. september.

- Med Kræn får vi en adm. direktør, der er respekteret af alle dele af Coop-familien. En leder som gennem de seneste snart syv år har dokumenteret særdeles stærke resultater, og som har den fundamentale forståelse for Coops egenart som en medlemsejet virksomhed, siger bestyrelsesformand i Coop, Lasse Bolander.

Allerede i 1995 stiftede Kræn Østergård Nielsen bekendtskab med Coop, da han blev salgsassistent i Superbrugsen i Hørning.

Siden blev han indkøber i Dansk Supermarked, marketingchef i 3-Stjernet, og fra 2004-2012 var han blandt andet divisionsdirektør i ISS, inden han i 2012 kom til McKinsey & Company som managementkonsulent.

I Coop har han blandt andet været ejendomsdirektør, teknologidirektør og medlem af direktionen som CFO.

Bedre oplevelser

Som topchef bliver den vigtigste opgave at have Danmarks mest tilfredse kunder, lyder det fra den nye administrerende direktør.

- Derudover lægger jeg vægt på, at vi fastholder og udvikler Coops særpræg som den ansvarlige, grønne dagligvarevirksomhed, med fokus på kvalitet, klima, økologi og den stærkest mulige lokale forankring, siger Kræn Østergård Nielsen og fortsætter:

- Og som branchens digitale frontløber, hvor vi med ny teknologi gør kundernes hverdag nemmere. Endelig vil jeg sikre, at vi er én virksomhed, der taler godt og konstruktivt sammen og samles om at gøre den størst mulige forskel for vores næsten 1,9 millioner danske ejere og kunder.

Kræn Østergård Nielsen afløser Peter Høgsted, som blev afskediget i august.

LÆS OGSÅ: Høgsted efter exit fra Coop: Jeg er overrasketFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD