Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Høgsted stopper som topchef i Coop

Foto: Sine Fiig - pressefotoMandag den 24 august 2020 kl. 10:30 af: Kristian Holgersen

Efter syv år skal dagligvarekoncernen Coop finde en ny administrerende direktør. Peter Høgsted stopper.

Dagligvarekoncernen Coop skal have ny administrerende direktør.

Senest ved udgangen af året forlader Peter Høgsted nemlig posten, som han har haft siden november 2013. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

- Peter har skabt en stor transformation af Coop, hvor der under hans ledelse er sat en ny dagsorden i dansk dagligvarehandel, siger bestyrelsesformand Lasse Bolander.

Ifølge bestyrrelsesformanden har Peter Høgsted løst den opgave, han i sin tid fik, så forlader derfor Coop på et tidspunkt, hvor det går godt.

- Han har stået i spidsen for en forvandling af Coop, der gør, at vi har en digital førerposition med vores Coop App, Scan & Betal senest Coop Prime og to fremgangsrige online-butikker, Coop.dk Shopping og Coop.dk Mad. I hans tid er Coops image forbedret betydeligt og positionen som Danmarks mest ansvarlige dagligvarekoncern styrket, siger Lasse Bolander.

Peter Høgsted fortsætter i jobbet, indtil der er fundet en afløser. Den opgave ventes at være færdiggjort inden årsskiftet.

Nye udfordringer efter coronakrisen

De seneste år har budt på resultatforbedringer i Coop, og at dømme efter årets første 8 måneder kommer 2020 resultatet til også at være tilfredsstillende. 

Men efter coronakrisen forventer Coop en økonomisk afmatning, som betyder, at forbrugerne vil være mere tilbageholdende.

- Derfor skal vi forberede os på en fase, hvor effektivisering, omkostningsbesparelser og styrkelse af lavpriskoncepterne bliver afgørende for Coops konkurrencedygtighed, siger Lasse Bolander.

- Den kommende adm. direktørs opgave bliver at forstærke fokus på effektiv drift af hele organisationen, af alle kæder og ikke mindst et stærkt samarbejde i hele Coop-familien, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Kæde med over 60 butikker har endelig fået ny topchefFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD